Hard Disk"İn İçi / Dışı / Diskleri / İğnesi (Nedir Bu HDD Dedikleri?)
-
burda çok daha kaiteli resimler var :)
http://images.google.com.tr/images?q=hdd&hl=tr -
Removed...
-
olm hdd yi aç temiz tozsuz bir oda olsa bile zıçar ...havada doğal olarak nem bulunur bu nem hdd yi ziken ana etken...üretildiği yerlerde havadaki nem sıfır fanus içi gibi böyle el değmiyor a.q ...benim 80gb seagete sata dan ses geliyor çok feci normalde gelmemsi gerekir..yeni hdd de aldım 200gb lik bi ara 80 liğin içini açacam iso kafasına vuracam kafa ayarı için :D...ama akvaryum yoq nasıl edecez lo...başka nerde yapabiliriz...?
-
Removed...
-
hiç içiniz acımadımı adi kopekler :d ulan bellek tasaruffu diye bir şey var be a.q...
-
computerwolf bunu yazdı:
olm hdd yi aç temiz tozsuz bir oda olsa bile zıçar ...havada doğal olarak nem bulunur bu nem hdd yi ziken ana etken...üretildiği yerlerde havadaki nem sıfır fanus içi gibi böyle el değmiyor a.q ...benim 80gb seagete sata dan ses geliyor çok feci normalde gelmemsi gerekir..yeni hdd de aldım 200gb lik bi ara 80 liğin içini açacam iso kafasına vuracam kafa ayarı için :D...ama akvaryum yoq nasıl edecez lo...başka nerde yapabiliriz...?
yolla bana -
compü şu 200 Gb hdd yimi gondercen :D yanlısmı duydum :D Hani kısa devre yapmıştı :D
-
Removed...
-
İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.