Hard Truck +Türkiye Yaması
-
geçen oynadım sevdim
elinde olan varsa paylaşabilir mi
-
türkiye yaması derken:kamyoncular atletli mi-bir kol dışarda mı? kamyon arkası yazılar varmı?haddinden fazla yüklenmiş kamyonlar varmı?kamyoncu lokantaları varmı?(biara ramazan dolayısıyle otobüsçe gitmiştik unutamadığım anlardan biridir) bunlar yoksa oynamam...:D
-
bi hortlatiyim dedim belkim şimdi bulan olur
-
ErK bunu yazdı:
-----------------------------türkiye yaması derken:kamyoncular atletli mi-bir kol dışarda mı? kamyon arkası yazılar varmı?haddinden fazla yüklenmiş kamyonlar varmı?kamyoncu lokantaları varmı?(biara ramazan dolayısıyle otobüsçe gitmiştik unutamadığım anlardan biridir) bunlar yoksa oynamam...:D
-----------------------------Ben ayagini cikaranini gormustum..
-
:D
lan belkim inanmıyacaksınız ama ben bebek bakım kitabı okuyan kamyoncu gördüm direksiyona dayamış
-
burada bütün hard truck oyunları var ama türkçe si yok belkide öle bişi yapılmamıs daha
http://www.fulloyun.com/f9/hard-truck-1-2-3-4-5-hepsi-burda-1960/
edit: hobareyyy türkiye haritası da varmış :D
http://www.fulloyun.com/f9/hard-truck-oyunu-turkiye-haritasi-da-var-734/ -
kroo bunu yazdı:
-----------------------------:D
lan belkim inanmıyacaksınız ama ben bebek bakım kitabı okuyan kamyoncu gördüm direksiyona dayamış
-----------------------------onlarda insan hepsi oyle değil okuyabilir normaldir diyecem ama genel kamyoncu profilini düşündüğümde yerlere yattım amk :D:D:D
-
Bende vardı da beş para etmez :)
amerika harıtasını biraz yanlara doğru uzatmışlar o kadar
tahrıbattan indirmiştim bı bakam lınkı bulabılecekmıyım
-
La şu oyun sektörüne bi türlü giremedik yamalı editlemeli oyunlar sıktı a.k . Kara ambar kamyoncular derneği yaması yok mu ? :D
-
he lan ama oyunda bir iki kez rampa çıkamadım rampaya dayanıom tır çıkmıyor :S
-
la wala şu anlattıklarının hepsi bizde wr :D 1 hafta önce tırla mersinden mardine yolculuk yaptım. benimde amcamında ayaklarımız dışarda. tırın her tarafı yazılar :) ikimizde sadece şortlayız atlet bile yok :D ohhh süperdi wala :D tabi bunun gaziantep otobanıda wardı:D:D:D hacılar.