Harddiskimle Birlikte Uçan Datalarımı Geri Getirdim, Nasıl Mı?
-
konu hdd veri kurtarmadan ego ya nasil gecti
:S
-
beyler bu aralar şıh holyone hz.(r.a) yı fazla sorgulamaya basladınız.onun hikmetinden sual olunmaz, yapmayın etmeyin şıh bizi çarpar.
-
ExcaliburTBT bunu yazdı
beyler bu aralar şıh holyone hz.(r.a) yı fazla sorgulamaya basladınız.onun hikmetinden sual olunmaz, yapmayın etmeyin şıh bizi çarpar.
şüphesizki biz ona hdd sini kurtarması için akıl nimeti gönderdik .
-
zalimadam bunu yazdıExcaliburTBT bunu yazdı
Ey iman edenler! Seslerinizi, holy’in sesinin üstüne yükseltmeyin. Birbirinize bağırdığınız gibi, holy ' e yüksek sesle bağırmayın, yoksa siz farkına varmadan işlediğiniz ameller boşa gider.
-
ExcaliburTBT bunu yazdızalimadam bunu yazdıExcaliburTBT bunu yazdı
Ey iman edenler! Seslerinizi, holy’in sesinin üstüne yükseltmeyin. Birbirinize bağırdığınız gibi, holy ' e yüksek sesle bağırmayın, yoksa siz farkına varmadan işlediğiniz ameller boşa gider.
:D
-
HolyOne bunu yazdı
Beyler aşağıdaki konuyu diskim uçtuktan bir süre sonra açmıştım
http://tahribat.com/Forum-Harddisk-Uctu-Beyler-Fikirlerinizi-Alayim-186250/
Yoğun bir çalışma sonucunda datalarımı nasıl geri getirdiğimi döküman olarak açıklayacağımı söylemiştim, gecenin bir köründe merak eden arkadaşlar için yazdım, aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz. (uyarı: datayı kurtarınca değişik bir ruh haliyle yazıya başladığımdan dolayı döküman ağır megalomanlık içermektedir)
Buradan dökümana ulaşabilirsiniz.
dokumani nereden bulacaz lazim oldu
-
Bu dokümana nasıl ulasirim ?
-
Şeyhimiz özel eldivenler, havasız alanlar yaparak, kurtardıydı :) dökümana ulaşamayan müritlerlere söylemesi :) inşallah kurtarırsınız da bayağı zahmetli Holy'nin uğraşısı :)