folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Harici Disk Windows - MAC Sıkıntısı

Harici Disk Windows - MAC Sıkıntısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

haci ben oyle 120gb foto kurtardim bide formattan sonra win kurduydum diske sana tavsiye bi arastir formda gayet iyi kurtarma programlari var onlardan birini baslat butun gece anca tarar cikarir ortaya birde bu 200gb lik veri diskin neresinde onemli olan o eger o 8 gbden sonraysa muhtemel ceker cikarirsin.

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musa-90
    musa-90's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

haci ben oyle 120gb foto kurtardim bide formattan sonra win kurduydum diske sana tavsiye bi arastir formda gayet iyi kurtarma programlari var onlardan birini baslat butun gece anca tarar cikarir ortaya birde bu 200gb lik veri diskin neresinde onemli olan o eger o 8 gbden sonraysa muhtemel ceker cikarirsin.

Eyvallah kardeşim şimdi pardusta açtım biçimlendircem sonra akşam forumda görmüştüm bir mürid arkadaşımız bir sürü kurtarma proğramı paylaşmıştı onları kullanıcam bakalım ne çıkacak sonra buraya yazarım sonucu işallah kurtarılır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    musa-90 bunu yazdı
    ayhun bunu yazdı

Eyvallah kardeşim şimdi pardusta açtım biçimlendircem sonra akşam forumda görmüştüm bir mürid arkadaşımız bir sürü kurtarma proğramı paylaşmıştı onları kullanıcam bakalım ne çıkacak sonra buraya yazarım sonucu işallah kurtarılır.

Hocam yalnız biçimlendirirken hızlı biçimlendirmeyi kullan. Gidip normal biçimlendirirsen kurtarma şansın azalır. Bide özellikle video dosyaları kurtarmaya çalışıldığında özellikle büyük boyutlularda bazen bozuk olabiliyor şimdiden söyleyeyim :)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 2070 Toplam Mesaj: 14