Harici Ekran Kartı Oyunu Açamıyor
-
Hitman oyununda olsun battlefield 4 de olsun amd ekran kartı 2 gb olmasına rağmen oyunlarda yüksek performansı seçince oyunun sesi geliyor ama ekran açılmıyor.Güç tasarrufu yapıncada oyunu ultrada ve 1366 çözünürlükte oynayamıyorum.
oyunun yapımcısı amd ekran kartı da amd hani çakışıyor desem çok saçma olacak zaten güncel driver var.ne yapmamız gerekir ?
-
ekran kartın nedir hocam ?
-
baristbt bunu yazdı
ekran kartın nedir hocam ?
pc hp g6 2212 et bakıyorum şimdi modeline
AMD Radeon HD 7670M
rapidhacker550 tarafından 15/Şub/14 14:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Mobil ekran kartından bahsediyorsun hocam .
Oyunda grafik ayarları düşükte oyna bende 540m var medium da anca kasmalar vs oldu ancak öyle oynadım 2gb veya 1 gb olması çokta farketmiyor aslında -
Ka1nsha bunu yazdı
Oyunda grafik ayarları düşükte oyna bende 540m var medium da anca kasmalar vs oldu ancak öyle oynadım 2gb veya 1 gb olması çokta farketmiyor aslındahocam yüksek performans olan 2 gb lik harici olan hiç açamıyor ki oyunu
-
rapidhacker550 bunu yazdıKa1nsha bunu yazdı
Oyunda grafik ayarları düşükte oyna bende 540m var medium da anca kasmalar vs oldu ancak öyle oynadım 2gb veya 1 gb olması çokta farketmiyor aslındahocam yüksek performans olan 2 gb lik harici olan hiç açamıyor ki oyunu
Hocam cümlenden hiç birşey anlamadım
Görüntü gelmiyorsa crack değiştirmeyi dene eğer orjin değilse, orjin se düşük ayarlara getir hocam. -
yüksek performans olunca 2gblik ekran kartı devreye giriyor.Yani oyunu açması gerek.Sorun kaldıramama değil
-
Ekran kartı geçişlerinde problem olmasın hocam ? Onu kontrol ettiniz mi ? Eğer açmıyorsa cracktendir.
-
Ka1nsha bunu yazdı
Ekran kartı geçişlerinde problem olmasın hocam ? Onu kontrol ettiniz mi ? Eğer açmıyorsa cracktendir.
blackbox skidrow hepsini denedim
-
Ekran karti driver ini komple sil bir daha yukle. Mumkunse hp nin sitesindeki driver i kullan. Bazen laptopun firmasi yerine ekran kartini ureten firmanin driverlarini kullaninca ekran karti gecislerinde problem olabiliyor
-
torpedo_XL bunu yazdı
Ekran karti driver ini komple sil bir daha yukle. Mumkunse hp nin sitesindeki driver i kullan. Bazen laptopun firmasi yerine ekran kartini ureten firmanin driverlarini kullaninca ekran karti gecislerinde problem olabiliyor
denedim hocam onuda