Harici Hard Disk Ve Usb Flash Bellek Te Bilinmeyen Aygıt Sorunu
-
bende hem harici hard disk hem de harici hdd war fakat ben usb'ye takınca hiç bir şekilde makina görmüyo bilinmeyen aygıt olarak adlandırıyo sürücüyü güncelle diyorum daha ii bir sürücü bulunamadı diyo :S kaldırdım usb'yi tekrar kurdum yine görmedi :S bana hoş ve güzel bi yöntem gösterinizi hdd markası maxtor onetouch mini 3 yardımlarınızı beklemekteyim :)
-
hem harici hard disk hemde hdd nasıl oluyo :D
şimdi usb'ye takınca donanım algılanmıyo mu yani, internetten bak bi sürücüsü falan varmı
-
Diski yeni aldıysan disk formalanmamış olabilir.
-
başka pclerde direk tanıyo da bende algılamıyo :|
edit : usb flash bellek yazacağıma yanlış yazmışım :F
-
driverleri tekrar kur..
şunu deneyebilrsin.. 144 mb
http://support.seagate.com/rightnow/mini_software/otiii_mini.exe
nette okudum.Bunu yükleyen vatandaşın birinin çalışmış
Ben yine bi drivera bakıyorum.Olmazsa onun linkini veririm
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------driverleri tekrar kur..
şunu deneyebilrsin.. 144 mb
http://support.seagate.com/rightnow/mini_software/otiii_mini.exe
nette okudum.Bunu yükleyen vatandaşın birinin çalışmış
Ben yine bi drivera bakıyorum.Olmazsa onun linkini veririm
-----------------------------
ertan hocam hiç bi şekilde görmedi :( benim sürücüler çakışıyo olabilir mi :| -
xp kullanıyorsan, SP2 yüklümü
-
siyahbereli bunu yazdı:
xp kullanıyorsan, SP2 yüklümü
sp2'yi geçtim ben bütün updateler yapılmış durumda :D -
sürücü özelliklerine gir orda çakışıp çakşışmadığı yazar. Usb inde sorun da olabilir.. Ama donanım bulundu ibaresi varsa sürücünü güncelleştir.Yada usb2 ile ilgili bi sorun olabilir.Sen resmi websitesine bi göz at bakalım..
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------sürücü özelliklerine gir orda çakışıp çakşışmadığı yazar. Usb inde sorun da olabilir.. Ama donanım bulundu ibaresi varsa sürücünü güncelleştir.Yada usb2 ile ilgili bi sorun olabilir.Sen resmi websitesine bi göz at bakalım..
işin garip kısmı resmi web sitesine de baktım ve orada sürücü koymamışlar :| bunu geçen gün usb flash bellekte de yaptı bilinmeyen aygıt diyo :| usb de sorun olması imkansız çünkü aynı usb joypadlari tanıyo oyun oynuyorum :) -
hoca bağlantı yaptığın usb kablosunu değiştir. sorun onda. bu sorun genelde yazıcılarda oluyodu. demek bunlarda da oluyo