folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Harici Harddisk Tavsiyeler

Harici Harddisk Tavsiyeler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    duChamp
    duChamp's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba ben harici harddisk alıcam ilk defa o yüzden anlamıyorum bu işlerden şimdi bana min 100 gb max 160 gb harici harddisk lazım fiyatı da 70 - 120 tl arası falan olur herhalde sağlamından harddisk lazım ha siz şimdi 160 gb alacağına 250 gb alıver fazla alan göz çıkarmaz derseniz önerilerinizide dinleriz makul bir fiyatta olduğu taktirde tabi

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    duChamp bunu yazdı

Arkadaşlar merhaba ben harici harddisk alıcam ilk defa o yüzden anlamıyorum bu işlerden şimdi bana min 100 gb max 160 gb harici harddisk lazım fiyatı da 70 - 120 tl arası falan olur herhalde sağlamından harddisk lazım ha siz şimdi 160 gb alacağına 250 gb alıver fazla alan göz çıkarmaz derseniz önerilerinizide dinleriz makul bir fiyatta olduğu taktirde tabi

Hocam 1 tb al 160 170 TL'ye ne yapcan 120gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nomm
    Nomm's avatar
    Erkek
    ruhii bunu yazdı
    duChamp bunu yazdı

Hocam doğru söylemiş 120 gb nedir yahu min 500gb hatta 160-170 Tl ye 1 TB HDD alırsın, marka da istersen "seagate" veya "western digital" Usb bağlantılı HDD bulabilirsin.

Aganta Burina Burinata
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erblood
    erblood's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sağlamından arıyorsan silicon power armor t80 alabilirsin. youtube incelemelrini seyret derim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    duChamp
    duChamp's avatar
    Erkek
    Nomm bunu yazdı
    ruhii bunu yazdı
    duChamp bunu yazdı

Hocam doğru söylemiş 120 gb nedir yahu min 500gb hatta 160-170 Tl ye 1 TB HDD alırsın, marka da istersen "seagate" veya "western digital" Usb bağlantılı HDD bulabilirsin.

500 gb tahminen bize kaça patlar hocam birde önerebileceğiniz marka vs var mı yada link atarsanız daha güzel olur

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanisMajoris
    CanisMajoris's avatar
    Erkek

Hocam Verbatim marka 1TB boyutunda HDD'nin fiyati 160 TL civarındaydı. Ondan alabilirsin. USB3.0 destekli. 

Bazı erkekler kadınları anlamaya çalışır. Bazıları ise kendilerini daha basit konulara adarlar, örneğin İzafiyet Teorisine.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

hocam wd lere bak pahalıdır az ama sağlamdır 1 tblik passportlar vardı 5 renkli.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatih07
    fatih07's avatar
    Erkek

http://www.teknosa.com/urunler/125420504/toshiba-hdtb107ek3aa-store-basics-25-750gb-siyah-h?term=toshiba 

hocam bu ürün iyi. ben kullandım ordan biliyorum fiyatıda uygun . bi incele derim .

Düşmanına o Kadar Yüklenme .. Gün Geliir Dostun Olur. Dostuna o Kadar Güvenme .. Gün Gelir Düşmanin Olur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

hertürlü TOSHİBA derim. Ben 1TB sini aldım 160liraydı hocam araştır bence

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
Toplam Hit: 2257 Toplam Mesaj: 14