Harici Harddisk Tavsiyeler
-
Arkadaşlar merhaba ben harici harddisk alıcam ilk defa o yüzden anlamıyorum bu işlerden şimdi bana min 100 gb max 160 gb harici harddisk lazım fiyatı da 70 - 120 tl arası falan olur herhalde sağlamından harddisk lazım ha siz şimdi 160 gb alacağına 250 gb alıver fazla alan göz çıkarmaz derseniz önerilerinizide dinleriz makul bir fiyatta olduğu taktirde tabi
-
duChamp bunu yazdı
Arkadaşlar merhaba ben harici harddisk alıcam ilk defa o yüzden anlamıyorum bu işlerden şimdi bana min 100 gb max 160 gb harici harddisk lazım fiyatı da 70 - 120 tl arası falan olur herhalde sağlamından harddisk lazım ha siz şimdi 160 gb alacağına 250 gb alıver fazla alan göz çıkarmaz derseniz önerilerinizide dinleriz makul bir fiyatta olduğu taktirde tabi
Hocam 1 tb al 160 170 TL'ye ne yapcan 120gb -
ruhii bunu yazdıduChamp bunu yazdı
Hocam 1 tb al 160 170 TL'ye ne yapcan 120gbHocam doğru söylemiş 120 gb nedir yahu min 500gb hatta 160-170 Tl ye 1 TB HDD alırsın, marka da istersen "seagate" veya "western digital" Usb bağlantılı HDD bulabilirsin.
-
sağlamından arıyorsan silicon power armor t80 alabilirsin. youtube incelemelrini seyret derim.
-
Nomm bunu yazdıruhii bunu yazdıduChamp bunu yazdı
Hocam 1 tb al 160 170 TL'ye ne yapcan 120gbHocam doğru söylemiş 120 gb nedir yahu min 500gb hatta 160-170 Tl ye 1 TB HDD alırsın, marka da istersen "seagate" veya "western digital" Usb bağlantılı HDD bulabilirsin.
500 gb tahminen bize kaça patlar hocam birde önerebileceğiniz marka vs var mı yada link atarsanız daha güzel olur
-
-
Hocam Verbatim marka 1TB boyutunda HDD'nin fiyati 160 TL civarındaydı. Ondan alabilirsin. USB3.0 destekli.
-
hocam wd lere bak pahalıdır az ama sağlamdır 1 tblik passportlar vardı 5 renkli.
-
hocam bu ürün iyi. ben kullandım ordan biliyorum fiyatıda uygun . bi incele derim .
-
bunlardan hangisini almamı tavsiye edersiniz arkadaşlar
-
hertürlü TOSHİBA derim. Ben 1TB sini aldım 160liraydı hocam araştır bence