Harici Hdd Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Disk özelliklerinden "hızlı uzaklaştırma diyhe" bir ayar  vardır onla ilhilidir muhtemelen...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spear
    spear's avatar
    Erkek

bende 1 ve 2 tb samsung var. nfts ikiside. reset vs olduğunda direk görüyor. usb tak-çıkar yapmıyorum.

ekstra bir ayar falan yapmadım.

spear
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuRaT55
    MuRaT55's avatar
    Erkek

emre_644 bunu yazdı:
    -----------------------------

aynı sorun bendede var samsung un 1,5 tb lık haricisi var reset attıgım zaman eger hdd açıksa pc başlamıyo bios ekranında kalıyo hdd yi kapatıp açtıgım zaman pc acılıyo .

bence pc sine göre degişiyo laptopta aynısını yapıyom onda bi sorun olmadan hdd acıkken bile pc açılıyo.

-----------------------------

sendeki sorun, biosda boot sekmesinde USB nin olmasi olabilir dostum.. autorun varsa hdd de ona takiliyordur...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Bu Sorun Ana Karttan Oluyor Biosu  Default Et Olmazsa  Güncelle Olmazsa Ana Karti Degiş..

Bilgisayar Açılışta Donanımları Tararken Usb Yi De Tariyor Tararken Usb Deki Aygiti Görüyor Ama Tanımlayamıyor Bu Yüzden Kitleniyor Usb Yi Cıkarınca Devam Ediiyor Windows Acılmaya Başlıyor .

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
Toplam Hit: 1985 Toplam Mesaj: 15