Harici Ssd Tavsiyesi
-
arkadaşlar macbookta kullanmalıık harici ssd tavsiyesi istiyorum . 500 gb maks 800,900 lira hadi bin olsun . uzun ömürlü hangi model markadır
saygılar
-
Benzeri bir konu olarak ben de rol çalmadan bir şey sorayım my4'ün de izniyle;
1 x PCI Express 2.0 x16 slot ve 1x PCI SLOT olan anakart. 'pciE de' ekran kartı var halihazırda bu anakarta NVMe ssd takma ihtimalimiz var mıdır çok çok büyük bir performans kaybı yaşamadan? -
SanDisk extreme, düşünmeden alabilirsin.
-
Hepsiburada'dan veya Amazon'da şu an 500gb SSD 418 TL. (Ben indirimle 393'e aldım).
Sonra bi 10-20 TL ye harddisk kutusu al, bu iş tamamdır
-
hocam samsung ssd 5 yıl garantili veya 150 tb yazmaya kadar garantili
-
Merhaba bende bir yakınımın bilgisayarı adına öneri isteyeceğim 120gb ssd için ondan dolayı yeni konu açmayayım dedim. Eğer konu görünmezde açarım yeni konu
Bana 120 gb ssd lazım mümkünse en uygun fiyatlısı.
şimdi ben en uygun diyorum ama karşıma gelen X markayı uygun olarak alsam aşağı yukarı aynı işi mi görür?
yoksa ben bir tık üstü sizin önereceğiniz Y markayı mı almalıyım performans ve ömür olarak?
https://www.akakce.com/ssd/120-gb,1,2.html
https://www.n11.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/hard-disk?q=120+gb+ssd&srt=PRICE_LOW
demek istediğim şu üstte en uygun fiyatlı markalar var adını duymadığım.
Bana hangi ssd yi almayı önerirsiniz?
Teşekkürler
-
Ben Samsung 860 evo 500gb aldım. Çok memnunum.
-
XpertVision bunu yazdı
Ben Samsung 860 evo 500gb aldım. Çok memnunum.
Adaşımın dediği gibi evo candır :)
-
macbook a hangi bağlantı ile bağlayacaksın ? o hızları aktarabiliyor mu harici olarak macbook ?
-
500gb 1000tl bütçeyle sandisk mi önerilir ya. samsung 970 evo al hocam. macbooklarda nvme var mı bilmiyorum sata mı var sadece? girişine bakarsın. ssd işinin nirvanası samsung 970 evo zaten bütçe de uyuyor.
edit: eski konuyu niye hortlatıyosunuz :P
şimdi ben en uygun diyorum ama karşıma gelen X markayı uygun olarak alsam aşağı yukarı aynı işi mi görür?
ucuz arıyorsan görür hocam. james donkey alma ama onlar belirli bir terabytewrite ömrü sunmuyor aldıktan 1 gün sonra ölse olabilir derler yenisini yollarlar verilerin uçar.
GuArDiAn55 tarafından 30/Haz/20 20:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Samsung al gerisini düşünme hacı. Alternatif olarak samsunga göre fiyat olarak daha uygun olan nand mimarisinin mucidi toshiba derim.