folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hariciden Gelen Ritmik Ses (Arıza)

Hariciden Gelen Ritmik Ses (Arıza)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

noldu şimdi cortlamış mı benim hdd bilen yok mu hiç?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

abi şimdi dinledim, diskin markası neydi merak ettim ?

ayrıca bu kadar güzel öten bir hdd daha hatırlamıyorum :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

elektrik gelebilir ama voltaj düşükse bu ses çıkar benim iomega da da aynı şey oluyordu. tek usb ile eski anakartlarda çalışmıyordu.. o yüzden yanında gelen kablosu 2 çıkışlı usb idi eski usb girişlerinde tekini takınca çalışmıyordu iki usbye takmak gerekiyordu. bu arada bendeki 2 tb.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı

elektrik gelebilir ama voltaj düşükse bu ses çıkar benim iomega da da aynı şey oluyordu. tek usb ile eski anakartlarda çalışmıyordu.. o yüzden yanında gelen kablosu 2 çıkışlı usb idi eski usb girişlerinde tekini takınca çalışmıyordu iki usbye takmak gerekiyordu. bu arada bendeki 2 tb.

hocam yarın pazar ama biyerlerden adaptor bulup deneyecem... daha olmadı yollarız garantiye...

bu arada hdd buydu...

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/verbatim-3-5-2-tb-usb-2-0-harici-disk-67771995

serhat8102 tarafından 16/Şub/13 22:14 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    serhat8102 bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

Hocam sesi dinlemedim ama hdd kolay kolay bozulmaz. Adaptörü bozulmuş olabilir. Kablosu bozulmuş olabilir ya da kutunun chip i bozulmuştur. Bunları gözardı etme lütfen. Haricideki dahili HDD çıkarıp masaüstüne sata dan takmayı dene öncelikle.

hacı elektil geliyo hdd ye.. disk dönmeye başlıyo  sonrasında bu ses gelmeye başlıyo...

HDD elektirik gelez demedim ki? Voltaj sorunu olabilir. Ya da elektiriksel bir problemde olmayabilir. Kutunun usb to sata çevirici CHIP'ındede bir problem olabilir. HDD az bir voltaj yesin mevlana gibi döner zaten. dönen hdd çalışır diye bir kavram mı var.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    serhat8102 bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

Hocam sesi dinlemedim ama hdd kolay kolay bozulmaz. Adaptörü bozulmuş olabilir. Kablosu bozulmuş olabilir ya da kutunun chip i bozulmuştur. Bunları gözardı etme lütfen. Haricideki dahili HDD çıkarıp masaüstüne sata dan takmayı dene öncelikle.

hacı elektil geliyo hdd ye.. disk dönmeye başlıyo  sonrasında bu ses gelmeye başlıyo...

HDD elektirik gelez demedim ki? Voltaj sorunu olabilir. Ya da elektiriksel bir problemde olmayabilir. Kutunun usb to sata çevirici CHIP'ındede bir problem olabilir. HDD az bir voltaj yesin mevlana gibi döner zaten. dönen hdd çalışır diye bir kavram mı var.

teşekkür ederim ilgilendiğin için... yarın pazar.. açık elektronikçi bulabilirsem bi adaptor le denerim...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    serhat8102 bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı
    serhat8102 bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

teşekkür ederim ilgilendiğin için... yarın pazar.. açık elektronikçi bulabilirsem bi adaptor le denerim...

Hocam ilk olarak kutuyu açıp içindeki HDD i masaüstü bir pc de dene. O zaman anlarsın HDD mi bozuk kutu mu adaptör mü

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    serhat8102 bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı
    serhat8102 bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

Hocam ilk olarak kutuyu açıp içindeki HDD i masaüstü bir pc de dene. O zaman anlarsın HDD mi bozuk kutu mu adaptör mü

horoza sormuşlar  tavuk mu yumurtadan yoksa yumurta mı tavuktan çıkar diye...

horoz da beni ilgilendirmiyo öyle şeyler demiş :D :D

onun hesabı bende gönderdim garantiye neyin arızalı olduğuna baksınlar diye

onlarda böyle yaptılar :D 

http://www.tahribat.com/Forum-Garantiden-Degisik-Hdd-Geldi-174515/

Toplam Hit: 2117 Toplam Mesaj: 19