Harici/Tasinabilir Hard Disk Alcamda Öneriniz Varmi..
-
Ewet USB den bağlanacak
-
theimpossible bunu yazdı:
-----------------------------
SMARTDISK PREMIUM 3,5 - 500 GB USB HDD fiyatı da 190-200 YTL civarı .. Kullandım kullanıcam :)
-----------------------------aman ha hocam alacağın varsa alma
hayvan gibi içinde 10 cm fan var ses çıkarıyo samsung hard dicki var dandik bişe
benim dediğimi al memnun kalacaksın olmadı değişik modeli var böle ışığı yuvarlak düz değilde oda
-
aynısı bende var ii bişe tavsiye ederim
Philips SPD5115CC 3,5" External 250GB 2MB 7200Rpm HDD
*250 GB Kapasite - 7200 rpm Dönüş Hızı - Arabirim USB 2.0 & Firewire - 2MB Cache Teknik
-
hacı eğer niyetin cidden '' taşınabilir '' disk almaksa 3.5 inçten uzak dur, 2.5 inç almaya bak
-
kesinlikle WD şu anda vatan computer da kampanyada ayrıca harici adaptör vs. de istemiyor , tak çalıştır .. boyutuda küçük cebinde vs. taşıyabilirsin rahatça
-
Lemuria bunu yazdı:
kesinlikle WD şu anda vatan computer da kampanyada ayrıca harici adaptör vs. de istemiyor , tak çalıştır .. boyutuda küçük cebinde vs. taşıyabilirsin rahatça
-----------------------------hocam onlar hem 5400 rpm hem yavaş hem pahalı oluyo verdiğin paraya değmez bence :S
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------hocam onlar hem 5400 rpm hem yavaş hem pahalı oluyo verdiğin paraya değmez bence :S
valla 7200 dü yanlş hatırlamıyorsum fiyatda 500 gb 190 dı diye htrlıorm -
Lemuria bunu yazdı:
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------Lemuria bunu yazdı:
valla 7200 dü yanlş hatırlamıyorsum fiyatda 500 gb 190 dı diye htrlıorm
-----------------------------yanlış görmüşsün galiba 2.5 inclerin 7200 rpmsi yok diye biliyorum ben :s
750 gb va 2.5 dünyanın en kapasiteli 2.5 diski ama 5400 rpm yani imkansız gibi bişe bence :S
-
Töbe ben artık almayacam Durduk yerde, Benimkisi Motor Kitledi, Siktirdi Gitti Onca Bilgilerim. 500Gb Lik Bilgilerim Uçtu Gitti, Çok azı Cd lerde idi. Yok HAcım Sen sen Ol O tür Bir aygıt Kullanma.
-
sorry_13 bunu yazdı:
-----------------------------aynısı bende var ii bişe tavsiye ederim
Philips SPD5115CC 3,5" External 250GB 2MB 7200Rpm HDD
*250 GB Kapasite - 7200 rpm Dönüş Hızı - Arabirim USB 2.0 & Firewire - 2MB Cache Teknik
İşte benimkisi Bunun 500 Lüğü idi, Yerede Düşürmedim Tak dedi, Can çekişti Aniden Gitti. Sanırım O üzerindeki Aleminyum Kılıf Havasız Bırakıyor İçerdeki Harddiski, Özellikle Bu Modelden Uzak durun.