folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Harry Potter Felsefe Taşı (1. Basım) KONU SİLİNE BİLİR KİTAP BULUNDU

Harry Potter Felsefe Taşı (1. Basım) KONU SİLİNE BİLİR KİTAP BULUNDU

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    absconder bunu yazdı

Hocam merhaba, vereceğim linklere bakar mısınız? Belki yardımcı olabilir. Ben detaylı olarak incelemedim.

https://www.nadirkitap.com/harry-potter-ve-felsefe-tasi-j-k-rowling-kitap8165643.html    Birinci baskı diyor fakat Harry Potter'ın birinci baskılarının kapaklarını bilmediğimden dolayı siz daha emin olabilirsiniz.

https://www.nadirkitap.com/kitapara_sonuc.php?kelime=felsefe+ta%FE%FD Ayrıca burada daha detaylı bakabilirsiniz.

Baglantidaki kitap 1 baski sadece disindaki kilifi yok ustunde 

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

hocam aklında olsun felsefe taşı ilk olarak yapı kredi tarafından yayınlanmadı. başka bir tercümeyle dost yayınlamıştı bi. adı da büyülü taş diye geçiyordu. Ahan da link; http://www.kitapyurdu.com/kitap/harry-potter-buyulu-tas/17978.html

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

biri allah aşkına şu başlığı değiştirsin gözlerim kanıyor her ana sayfaya baktığımda. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

biri allah aşkına şu başlığı değiştirsin gözlerim kanıyor her ana sayfaya baktığımda. 

walla sen söyleyene kadar hiç farketmemişim. ne kadar dikkatsiz olduk böyle. eminim bir çok kişi farketmedi aynı ben gibi...

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dante_
    Dante_'s avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

:D :D :D :D :D +++

Dante_
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

Bende olması lazım zümrüdü anka yoldaşlığının birinci baskısı şuan rafta ama diğer kitapları bulamadım, istersen o var ya da biraz daha bakınabilirim.

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek
    AntiSeptiK bunu yazdı

Bende olması lazım zümrüdü anka yoldaşlığının birinci baskısı şuan rafta ama diğer kitapları bulamadım, istersen o var ya da biraz daha bakınabilirim.

Felsefe taşı1. Basım varsa çok makbüle geçer ücretini cep bank yada enparadan yollarım istersen 

Yav he he