Harry Potter Ölüm Yadigari Bölüm 2 Ve Transformers Ayın Karanlık Yüzü
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
tabii kitap daha dehşetti zaten tüm seri tamamen kitaba göre gitmedi ki değişmeler oldu epey
-----------------------------tabi bissürü değişme oldu hep ama ne bileim en azından voldiyle arry nin son kavgasını kesmeselerde olurmuş,
kitaptaki gbi kapışırken ki konuşmaları koyabilirlerdi, biraz daha uzatıp accık daha zorlaştırabilrlermiş, 2 dkda oldu bitti gitti :D
-----------------------------hea sanki her bok o hortkuluktaydı onlar gidince harry hemen işedi voldi'ye
ama voldi candır kraldır bu kdar kolay gitmemeliydi
kitaptaki asa olayı filan almış mı film onları
-
şu kitabı merak ettim biri bana kitap göndersin :S okudukça geri göndereyim şimdi pahalıdır bunlar kalın kalın
filmden fazla zevk almadım
-
koca voldi bi expaliarmusa yenik düştü ya boş okuduk o kadar kitabı :)
en güçlü asa muhabbeti dönüo hepte, kitabını okumasam anlayacağmı sanmıorum, asacı olivander 2dk da en güçlü asa, pelerin, diriltme taşını söleyip geçio :)
mod notu : beyler alıntıları silmekten haşat oldum. forumun mına koyuyolar. ya özelden mesajlaşın ya da alıntı yapmadan chat vari değil de mesaj yazar gibi yazın.
-
lol :D 2 yılı geçti herhal kitabı okudum mutuyum hiç merak etmiyorum filmi :F
mod notu : beyler alıntıları silmekten haşat oldum. forumun mına koyuyolar. ya özelden mesajlaşın ya da alıntı yapmadan chat vari değil de mesaj yazar gibi yazın.
-
siti et merak edicek bişei yok zaten, bende sırf adettendir die gittim bi beklentm yoktu gene :)
nası dumbldore un öldüğ filmde, ölüms ahnesnden önce sayfalarca savaş sahnesi olğu halde filmde direk şatoya döndüklernde dumbludore ölüverdiyse, gene öle oldu bitti olmş accık :) :) arada bi yüzüklern efendisi gibi hücum sahneleri koymşlarda elinde asa var ne diye şatoya hücuma kpşuyosun anlamadım :) :)
kitap iidir kitap :) candır kandır :) -
up
-
beyler indirdim baktım görüntü ve ses boktan.. ama emeğin için sağolkardeş o kadar uğraşmışsın
-
alt yazı var mı hocam dublaj kötü oluyor,
birde indirdim zaten sesler cok boguk biraz kötüymüş...
Ama emegin için sağol..