Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları - Spoiler -
-
Az Önce Sinemadan geldim,
Film 2.5 Saat Fln Şuana Kadar İzlediğim En Sikko En kötü Harry Potter'di Diyebilirim.
Filmde Aksiyon Gerilim diyebileceğiniz Sadece 5-10 Dakika Var Geriye kalan Saatlerde
yürüyorlarda Yürüyorlar, Filmin Sonundada Zopayı buluyor Voldemort O kadar.
bilmiyordum 2 bölüm Oldugunu Film Bitti Tak diye Açıldı Işıklar.
Bumu Lan Film ? Dedim Resmen Bana göre En Kötü filmi Buydu Harry Potter'in.
Saygılar
-
ahahahaha hocam şakamıydı bu ya ben dahil kitabı okuyan bir çok hp hayranına göre film 3. filmle beraber en iyi filmlerdendi tamam doğru aksiyon az ama napsınlar kitapta olmayan sahne mi eklesinler onun dışında kitabın tamamına yakınını geçirmişler 2. bölüm süper olucak zaten eğer aradığın aksiyonsa fazlasıyla bulacaksın
ayrıca;
http://www.tahribat.com/Forum-Harry-Potter-Ve-Olum-Yadigarlari-1-Bolum-125132/
-
bence en iyisi buydu.. ates kadehi ve bu bölümünü iyi yapmıslar.. kitaba sadık en azından. savas filmi degil sonucta ne kadar aksiyon bekledin ki ? 2. bölümde bunu dikkate alacaklardır tabii..
-
hacı kitap 1000 sayfa olunca,hem karlı olur hemde filmi tamamen yansıtırız 2 ye bölelim demişlerdir:D..yoksa töbe kitabı yansıtamazlardı..
edit:ben daha izlemedim ha:/
-
kitabı müthiş olup filmi 5 para etmeyen o harry potter filmlerinden sonra bu gayet güzel filmdi.. sen 2 bölüm olduğunu bilmediğinden hani nerde aksiyon ne zaman başlı8cak hadi hadi modunda olduğundan sevmemişsindir.. kitabı gayet güzel aktarmışlar filme, zaten kitabı ortadan 2 ye bölsen ilk bölümde aksiyon yok adamalr ne yapsın :)
-
Ama Ben Önceki filmleri İzleyince İçimdeki harry Pottter sevgisi Artardı Böyle.
Ama Bu film Sanki Güzel olucaktıda Herkez 2.'e gitsin diye Bütün Güzel Sahneleri 2. Filme Saklamış Gibi Olmuş.
Filmde Etkilendiğim Tek Şey Dobby'nin Ölümüydü Yani O kadar Diyorum :D
-
Bende okudum bütün kitapları ve genci yaşlısı herkese tavsiye ederim. Filmine de nasipse yarın gitmeyi düşünüyorum. Eğer kitaba sağdık kalmışlarsa hakikaten güzel film olmuştur.
-
katılmıyorum.bence en iyi hp filmlerinden.
-
ilk filmi ciktiginda okul goturmustu bizi onbir oniki yaslarindaydim, o zaman bile sacma bulmustum bu kadar seveninin olmasi sasirtici
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
ilk filmi ciktiginda okul goturmustu bizi onbir oniki yaslarindaydim, o zaman bile sacma bulmustum bu kadar seveninin olmasi sasirtici
-----------------------------doğrudur arada lord of the rings e bakıp bu orclar ne böle çok saçma diyenler de oluyor.
-
Andrei bunu yazdı:
bence en iyisi buydu.. ates kadehi ve bu bölümünü iyi yapmıslar.. kitaba sadık en azından. savas filmi degil sonucta ne kadar aksiyon bekledin ki ? 2. bölümde bunu dikkate alacaklardır tabii..
Aynen. 7-19 bunu yazdı:
-----------------------------ilk filmi ciktiginda okul goturmustu bizi onbir oniki yaslarindaydim, o zaman bile sacma bulmustum bu kadar seveninin olmasi sasirtici
Hocam saçma diye nitelendireceğin herşeyde bir gerçeklik payı vardır.