Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları
-
ya beyler serinin son kitabı bu elinde olan var mı bana yollabilir mi ?
en kısa sürede elime geçerse sevirinirim gerekirse parasını veririm :W
-
Olsa verirdim ama yok :R
-
bende var :)
-
İşte böle Diyorum ki Böle Değiş Tokuşları Artırsak Herkes Okusa Kitap Paylaşımı Yapak
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------
İşte böle Diyorum ki Böle Değiş Tokuşları Artırsak Herkes Okusa Kitap Paylaşımı Yapak
-----------------------------dur bakalım verecek mi
bende var diyip kaybolmasın yada vermeyeceksen niye yazıyorsun :D
-
göndermeyecek olsam sesimi bile çıkarmazdım değil mi :) ben okudum bir işime yaramaz artık
-
aLaNGuVa bunu yazdı:
göndermeyecek olsam sesimi bile çıkarmazdım değil mi :) ben okudum bir işime yaramaz artık
-----------------------------merve'cim şimdiden teşekkür ediyorum saol
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------aLaNGuVa bunu yazdı:
-----------------------------merve'cim şimdiden teşekkür ediyorum saol
-----------------------------rica ederim sizde sağolun
-
İnsanlarla paylaşmayacağım tek şey kitaplarım =)
Evimdeki kitapları umulmadım yerlere saklarım, herhangi birisinin ''aa bunu okuyup geri getisem olurmu, hemen okuyup getireceğim'' sözleriyle karşılaşmamak için =)
Şimdiye kadar verdiğim ödünç kitaplardan hiçbirini geri alamadım, siz de sevdiğiniz kitapları kimseyle paylaşmayın.
"Kimseye ödünç kitap vermeyin çünkü ben kütüphanemi ödünç aldığım kitaplarla kurdum." * Anatole France
Dip Not : Yazılanların Kreyzi ile bir ilgisi yok, parasını peşin aldıktan sonra gönderebilirsiniz =)
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------İnsanlarla paylaşmayacağım tek şey kitaplarım =)
Evimdeki kitapları umulmadım yerlere saklarım, herhangi birisinin ''aa bunu okuyup geri getisem olurmu, hemen okuyup getireceğim'' sözleriyle karşılaşmamak için =)
Şimdiye kadar verdiğim ödünç kitaplardan hiçbirini geri alamadım, siz de sevdiğiniz kitapları kimseyle paylaşmayın.
"Kimseye ödünç kitap vermeyin çünkü ben kütüphanemi ödünç aldığım kitaplarla kurdum." * Anatole France
Dip Not : Yazılanların Kreyzi ile bir ilgisi yok, parasını peşin aldıktan sonra gönderebilirsiniz =)
--------------------------şöyle düşünün siz kitabı okudunuz alacağınızı aldınız kitaptan bırakın başkasıda yararlansın bencil olmamak gerek =)
-
18 yaşındayken ben de senin gibi düşünüyordum =)
İhtiyaç duyduğumda, elimde olan bir kitabı 1 sene önce yakın bir arkadaşıma ödünç verdiğimi hatırladım, düşüncelerim değişti =)