Harry Potterda Seksi Sahne
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
Kadın omzunu ve erkek meme ucunu seksi buluyorsan,bi sıkıntın var demektir adamım doktora görün
-----------------------------Sahne tam olarak fotoğraftan ibare değil galiba :S Ayrıca haberde bir kaç farklı sahnenin olacağına değinilmiş.
-
HaYVaN bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
Kadın omzunu ve erkek meme ucunu seksi buluyorsan,bi sıkıntın var demektir adamım doktora görün
-----------------------------Sahne tam olarak fotoğraftan ibare değil galiba :S Ayrıca haberde bir kaç farklı sahnenin olacağına değinilmiş.
-----------------------------Sahneleri görmeden sanatsal yaklaşamam adamım:)
-
seadog bunu yazdı:
Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------seadog bunu yazdı:
bi ara emma watsona resmen aşık olmuştum. sanki her gün kapımın önüünden geçen veya yan sınıfta ki bir kızmış gibi deli divane aşıktım :|
bende gecirdim o dönemleri hoca ya ahh ahh böylee manitam olsun 50 milyar borcum olsun :)
-----------------------------hocam benimde olsun nasıl olsa satar satar öderiz :D:D
diamonique bunu yazdı:
Lan daha yenice melez prensin 720p sini dvdye yazıyordum. Tam da denk geldi. Ben dumbledore un ölümünden sonra yeni filmde ne olacağını kara kara düşünürken(ilk kitap hariç diğerlerini okumadım) elemanlar işi pişirmiş. Sanırım herkeste ortak nokta, benim gibi herkes hermioneye yazmış. Hani miss granger evimin gadını çocuklarımın anası olacaktın :(
-----------------------------Hocalar deli gibi aşıktım hatta onun için arkadaşla kaç tane msn adresi açıp 100lerce msn adresi ekledik sahipleriyle muhattap oldu arkadaşına ulaştık güya tanıştırcaktı neler neler çektik ama olmadı sorada unuttuk aşkımızı zaten :P
-
ee büyüdüler artık abisi normaldir. :)
-
arada yastık varmıymış bari?
-
birinin bu kıza sihirli değneği dürteceğini biliyordum :D
ee ne zaman giriyor vizyona :D
-
kroo bunu yazdı:
birinin bu kıza sihirli değneği dürteceğini biliyordum :D
-----------------------------heahehaha