Hasan Doğan Vefat Etti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

siyanojen, hoca bi sus ya alla alla, istediğimi yazarım.. Hoşuna gitmiyosa es geçeceksin benim mesajımı o kadar..

Konuyu bozmayalım..
    Özellikle hakemlerle ilgili yeni planları o kadar iyiydi ki gözlerim yaşarıyordu mutluluktan. Ama böyle adamlar da aramızdan ayrılıyo işte.. Çok üzücü gerçekten

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Allah rahmet eylesin.

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shivo
    shivo's avatar
    Erkek

Allah rahmet eylesin...Mekanı cennet olsun

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek
    Allah rahmet eylesin türkiyemiz adına büyük kayıp yakınlarına allah sabır versin şimdi görünce gerçekten beynime kan sıçradı nedeni neymiş acaba :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

kalp krizi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

FLAŞ!! HASAN DOĞAN VEFAT ETTİ!
    Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, Bodrum' da kalp krizi geçirdi.
    Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, kalp krizi geçirip hayatını kaybetti. 

Bodrum'da Bülent Kızıl ve Fatih Terim ile yemek yedikten sonra otele geçen ve burada fenalaşan Hasan Doğan hemen Özel Bodrum Hastanesine kaldırıldı ve tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

Yapacakları vardı...

Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, tatil yaptığı Bodrum'da kalp kirizinden yaşamını yitirdi.Bugün öğleden sonra aniden rahatsızlanan Hasan Doğan'ın kalp krizi geçirdiği anlaşılınca, Özel Bodrum Hastanesi'ne götürüldü. Ancak Hasan Doğan'ın yaşamını yitirdiği açıklandı.

Kastamonu'nun Abana İlçesi'nde 1956 yılında dünyaya gelen Hasan Doğan, 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Koç Holding bünyesindeki Beldesan'da pazarlama koordinatörü olarak görev alan Doğan, 1988 yılında Ramsey Genel Müdürü oldu.

Geçen şubat ayında Futbol Federasyonu Başkanlığı'na getirilen Hasan Doğan, Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası'nda yarı final oynamasında önemli rol oynamıştı.

Evli ve 2 çocuk babası Hasan Doğan, Ramsey başta olmak üzere bazı kuruluşlarda yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunuyordu.

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishiptar
    turkishiptar's avatar
    Erkek
    ALLAH rahmer eylsesin.. ii bi adam benziodu.. büyük ihtimal yerine levent kızıl gelir.. Allah ailesine sabır versin..

İNADINA TeXaS..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Allah rahmet eylesin,çok mu malca düşünüyorum bilmiyorum ama adamın vefat haberi ortalığı biraz sakinleştirir gibi.Millet ölümü hatırlayınca birbirini kırmamak için daha da dikkat gösterir.Bilmiyorum belki de saçmalıyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

lan tam şeffaf biri geldi dedik oda geldiği gibi gitti tühh üzüldüm

Allah rahmet eylesin :/

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yillarca ulusoy ölsün diye beddua ettik, ondan kurtulup iyi biri geldi dedigimiz anda kaybettik adami

ailesinin ve turk futbolunun ba$i saolsun

Toplam Hit: 5706 Toplam Mesaj: 38