Hasarlı Araçlar Hakkında
-
5 ay önce kaza yaapmiştik.sahindem.com facebook ilan verdik.ne kadar mezar soyguncusu varsa aradi. siz can derdindesiniz onlar ölü fitina kapmaya çalışıyor. özellikkle ankaradan arayan cok oldu. 20 bin tl lik arabiayi
4 bine zor verdik. bence alma kazalı araba.biz yaptirsaydik. 10 bini gececekti masrafi. arabayida satamazsin elinde kalir.yada ucuza vermek zorundasin.
-
bensiz_aglama bunu yazdı
Hocam merhaba
https://finalotomotiv.sahibinden.com/
ben bu firmadan az daha Volvo s60 alıyordum Az hasarlı diye . Gittim arabayı grdüm valla canlı gördüm arabayı sadece sağ çamurluk ezilmiş birde tampon sağ tarafında kırık vardı başka hasarı yok diyo0rlardı. Bana pert olduğunu söylemiyor adamlar bende bilmiyorum dedim tamam arabayı alıyouz. Pazar günü sadece elemanlar orda abi dedi patronun numarayı vereyim arayın dedi aradım adam açmadı :D allahtan açmamış yoksa şuan elimde pert kayıtlı bir volvo ile kalacaktım :|
Hocam hasarlı aracı alması kolay hasarı görerek alıyorsun ve sen aracı aldıgında araca agır hasar ibaresi oldugunu bilmiyorsun satarken karşına cıkıyor bu yes yeni arabaları kasko firmalarından para almak için piç ediyorlar eksperle anlaşıp sonra araç alanın elinde kalıyor size tavsiyem hasar kayıtlılar çok önemli degilde agır hasar yazan hiç bir araca girmeyin bu final otoda genelde agır hasarlı araçları alır satar aklınızda bulunsun hocalar
-
Hocam daha önce bi konuda konuşulmuştu galiba. Adam kaza yaptı aracı elden çıkartacak zararına veya hayrına yapmıyor kimse. Özellikle kaskodan para almak gibi bi ihtimali varsa neden kaza kaydı olmadan satsın arabayı? Kim yapar bunu?
Ama dediğiniz bi şekilde ayarlamışlar düzeni sen alıp yaptırıp biraz binene kadar sisteme düşmüyor. Özellikle istanbulda bunu yapan çok var. Aksi şekilde doğru düzgün yapan da var. Adam piyasadan topluyor hasarlı araçları koyuyor olduğu gibi dükkanın önüne sen ustan ile gidip bakıyorsun kaça mal olur vs konuşup anlaşırsan alıp gidersin. Muridin dediği gibi satacak değil binecek araban olur. Üst model bi arabayı ucuza kapatıp binmiş olursun. Satarken sorun olacak o yüzden bi kaç yıl suyunu cikartana kadar bineceksin.
Nadirde olsa ciddi ciddi hiç bir şekilde kayıt olmadan ileride sisteme düşmeden bunu yapanlar var nasıl yapıyorlar bilmiyorum. (kaskolu araçlar için söylüyorum) dj_alper müsait bi zamanında aydınlatır bizi umarım.
Birde piyasa ölücü dolu. Hasar var hasar var. Kimisinin şase şu bu dağılmış hasarlı diye satıyor diğer adamın yandan kapıya vurmuslar hasarlı diye satıyor. Kimileri direkt psikolojik olarak hasarli lafını duyunca ölü fiyat çekiyor, düzgün bi alıcı bulamayınca mecburen satiyorsun piyasa böyle böyle ölücüler ile doldu. Birde sahibinden.com ilan dili diye bir şey var. Direkt okuduğun gibi masumane inanmayacaksın. Geçen yıl buradan birisi ilan açıp konusunu açmıştı adamın el ayasi kadar boyası var bir de ufak bi arkadan vurmuslar o da doğru bi şekilde yazmış boyası var arkadan vuruğu var vs diye bi kaç murit hemen müdahele etti :)))) hocam sil onlari pert veya komple boyalı arabaya öyle yazıyorlar sen ne ettin diye ;) tekrar yazdirdilar ilan metnini.
heza tarafından 14/Oca/17 14:42 tarihinde düzenlenmiştir