folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder Hasp(Dongle,Soket) Kırmak, Onsuz Çalıştırmak

Hasp(Dongle,Soket) Kırmak, Onsuz Çalıştırmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    webbilgini
    webbilgini's avatar
    Erkek
    arkadaşlar elimde bi program v program Lpt1 girişine takılan veya usb girişine takılan haspla(dongle, soket) çalışıyor. Bende soketi yok bunu çalıştırmak kırmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

Bu konuda ücret veremem öğrenciyim ama iyi bir host ve domain verebilirim.

Not: Programın demosu yada cracki internette yoktur. Daha önce yapmış veya yapabilecek arkadaşlara msnden yollarım...

Şimdiden teşekkürler dostlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    soket devrelerini internette bulabilirsin, ama ne tarz soket olur bilemem. Bir çok soket çeşidi var

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    webbilgini
    webbilgini's avatar
    Erkek
    Arkadaşım bu öyle bir soket değil ya ww.aladdin.com yada www.mikrobeta.com.tr ye girin anlarsınız. Buna hasp deniyor. Bu programları şifreliyor ve program o olmadan yüklenmiyor bile ben installshield ile setupı hazırlandıgı için onu repack yaparak extrack ettim açtım asıl dosyalarını ama hala program hasp istiyor
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    oke hoca şimdi kast ettiğin şeyi anladım, dongle bildiğim kadarıyla programları donanım yoluyla korumadır, ve dongle ı kırmak için müthiş derece asm bilmen şarttr.. Bunun için amele_2 arkadaşımıza ulaşabilirsin.. başka bilen varsa öyle yardımcı olabilir, onun dışında basit yöntemlerle kırılacağını sanmıyorum

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    webbilgini
    webbilgini's avatar
    Erkek
    valla yardımların çok makbule geçti sağolasın. Hosting sıkıntın olursa abilerimize kardeşlerimize burdayız...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Amele bu aralar sosyal oldu ,kari kiz kovalar oldu ,pembe gomlek giyiyor adam bide ,sonra kalpli yastigi falan var :)
    Su haspla ilgili biraz bilgi versenize.Nasil birsey usb bellek gibimi ,icindeki bir flashtaki veritimi tutuyor nasil oluyor ?. Aslinda sistemin mantigi basit.Setup hasp denen aygitla ilistirilmis ,setup hasp icindeki bir takim bilgilere bagimli.Bu urunun avrupa tabanli kalite kontrolculerden falan odulu varmi? eger avrupada falan test edilmemis odulsuz birseyse kirmasi hicte zor degildir.

bu arada AES sifreleme algoritmasi kullaniyormus aygit, yabanci formlarda bu algoritmanin atlatilmasini anlatan yazilarda var .

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    webbilgini
    webbilgini's avatar
    Erkek
    aslında durum şöyle bu program iranda kırılmış adamlar para istiyor. Zati pkk v çanakkaledeki olaylar için araplara gıcığım. Aslında bazı yerlerde kırılmış. Programın bende de kırığı var fakat başka bilgisayara kopyalayınca açmıyor. Setupıda var oda kırılmamış. Lpt1 girişnde yada usb debir parça yapmışlar onun içinde programın ya database yada şifrleri var her açılışta onu arıyo o olmadan açılmıyor ve yüklenmiyorda

arkadaşlar msn adreslerinizi bana pm atarmısıız
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    webbilgini
    webbilgini's avatar
    Erkek
    Bu konu hakkında yardımcı olacak kimse yokmu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Computer Wolf:
    Amele bu aralar sosyal oldu ,kari kiz kovalar oldu ,pembe gomlek giyiyor adam bide ,sonra kalpli yastigi falan var :)
    -------------------------------------------------------------
    ehueheuheu koptum ya compü abü:)))

[22817//kaanabak]
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    hacım hatun 4 senedir war.
    bu gidişle ömrümün sonuna kadar da olacak ;)

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    incelik
    incelik's avatar
    Erkek

Aynısından bende de var çözümünü bulursanız bana da lütfen pm atarsanız yada buradan yazarsanız sevinirim.

Toplam Hit: 12985 Toplam Mesaj: 12