Hastalanmam Lazım
-
2.5 litrelik kola al.Buzdolabına koy iyice soğusun.Sonra yapabiliyorsan hepsini bi dikişte bitir,çok zor ama.Eğer onu yapamazsan büyük duble bardaklarla arka arkaya iç.Boğazına değdire değdire iç kolayı bitirdikten sonra o şişeyi suyla doldur yine dolaba at soğuyunca çıkar bi dikişte ne kadar içebiliyorsan iç tabi bu soğuma evreleri gerçekleşirken vantilatör falan ne buluyorsan git çıplak olarak önünde dur akşam yatarken de pencere önünde ve üstün açık yat sabaha bişeyciğin kalmaz :) ilkel ama etkili bir yöntemdir.kola olayını geçip direk suyla da yapabilirsin
-
eleman yazılanları yaparsa yarına çıkmaz sanırım :)
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
eleman yazılanları yaparsa yarına çıkmaz sanırım :)
-----------------------------eet doru bi tespit :D kardeş hasta olmana gerek yok rapor almak için sağlık ocağına ufak bi bağış bile yeterli olabiliyordu benim zmanımda hem sevk kağıdı vardı o zmanlar götürüodun sevk kağıdını veriodun hastanedeydim hocam diodun rapor niyetine geçiodu.
-
Ülkücülerin karşısına Che tişörtüyle çık ya da komünistlerin yanında "bozkurt" işareti yap .
-
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
-----------------------------2.5 litrelik kola al.Buzdolabına koy iyice soğusun.Sonra yapabiliyorsan hepsini bi dikişte bitir,çok zor ama.Eğer onu yapamazsan büyük duble bardaklarla arka arkaya iç.Boğazına değdire değdire iç kolayı bitirdikten sonra o şişeyi suyla doldur yine dolaba at soğuyunca çıkar bi dikişte ne kadar içebiliyorsan iç tabi bu soğuma evreleri gerçekleşirken vantilatör falan ne buluyorsan git çıplak olarak önünde dur akşam yatarken de pencere önünde ve üstün açık yat sabaha bişeyciğin kalmaz :) ilkel ama etkili bir yöntemdir.kola olayını geçip direk suyla da yapabilirsin
-----------------------------intihar etmiycem kardeş yav =)
ama ben tahribattan daha yaratıcı fikirler beklerdim çok klasik gördüm sizi =P=P=P
edit: yok hocam tamam bunlardan iyisi şam da kayısı =)
ama yinede ölmek istemiyorum
-
Buz gibi suylabi banyo yap sonra balkonda güneşlen:D
Biraz kıçın üşücek ama herşey güzel olacak:D
-
Chingis bunu yazdı:
-----------------------------
Ülkücülerin karşısına Che tişörtüyle çık ya da komünistlerin yanında "bozkurt" işareti yap .
-----------------------------;ntehar değil hoca:DHastalanması lazım:D
-
hajım hastamısın ya alla alla,
git bi hastaneye de ki başım dönüyor, terliyorum, arada kusuyorum de. (hamilelik belirtileri ama işe yarar)
doktorlar beynini açıp bakacak değiller ya. verirler bir enfeksiyon hapı ya da ağrı kesici ve vitamin hapı sonra yazarlar hemen bi rapor
-
Eğer motor veya bisiklet kullanmayı biliyorsan ve motorun bisikletin varsa önünü kaldırmayı dene, hızı en fazla kaç yapıyor onu dene, motorun üstü yat, arabaların arasından hızla geç, yaş yerde ve buzlu zeminde ön frene bas.
Aracın varsa yine tek elle vites ve direksiyonu kontrol etmeye çalış yine yukardaki gibi akrobasi hareketi yap,
Dişin ağrıyorsa ve uzun zamandır da çekilmesi lazımsa dişini çektirip, gerçek bir rapor al.
Ssk an varsa çoktandır veya hiç cekap yaptırmadınsa iyi bir tahlilden geç belki bilmediğin bir çürüğün çıkar.
Evde kaldırman gereken ağır eşyalar varsa kaldır belki incinebilirsin
2-3 saat yürü tüm işlerini halletmeye çalış hızlı ol ve terli iken soluklanmadan soğuk su iç bol bol
Muhtar tanıdık ise illah kendinde bir tane olur günün tarihi ile gömme kağıdı ayarlar yakın akraba cenazesi diye. ,
6 aydır kan vermiyorsan veya hiç vermedinse bir hastanede kan ve sonra orda kendimi iyi hissetmiyorum de rapor al.
Yukardaki seçeneklerin bir kaçı hariç diğerleri mantıklıdır.
-
karem bunu yazdı:
-----------------------------Eğer motor veya bisiklet kullanmayı biliyorsan ve motorun bisikletin varsa önünü kaldırmayı dene, hızı en fazla kaç yapıyor onu dene, motorun üstü yat, arabaların arasından hızla geç, yaş yerde ve buzlu zeminde ön frene bas.
Aracın varsa yine tek elle vites ve direksiyonu kontrol etmeye çalış yine yukardaki gibi akrobasi hareketi yap,
Dişin ağrıyorsa ve uzun zamandır da çekilmesi lazımsa dişini çektirip, gerçek bir rapor al.
Ssk an varsa çoktandır veya hiç cekap yaptırmadınsa iyi bir tahlilden geç belki bilmediğin bir çürüğün çıkar.
Evde kaldırman gereken ağır eşyalar varsa kaldır belki incinebilirsin
2-3 saat yürü tüm işlerini halletmeye çalış hızlı ol ve terli iken soluklanmadan soğuk su iç bol bol
Muhtar tanıdık ise illah kendinde bir tane olur günün tarihi ile gömme kağıdı ayarlar yakın akraba cenazesi diye. ,
6 aydır kan vermiyorsan veya hiç vermedinse bir hastanede kan ve sonra orda kendimi iyi hissetmiyorum de rapor al.
Yukardaki seçeneklerin bir kaçı hariç diğerleri mantıklıdır.
-----------------------------hajı sende iyi şeyler varmış yaa lazım olabilir bi köşede dursun :)