Hastane Sistemi Hacklendi
-
pendik bölge hastanesinin allah bin belasını versin
-
do_som bunu yazdı
pendik bölge hastanesinin allah bin belasını versin
Öyle deme lan yazık. zamanında bayağı çalıştım orada ACİL serviste fiyat politikasına kızan biri yapmıştır
-
Kullanılan dile bakılırsa hacker ler yabancı ve translate üzerinden çeviri yapıp yazmışlar mesajları,yoksa bizim Türkler böyle bir olaya kalksa küfürde üzerine tanımam :)
https://www.youtube.com/watch?v=fIOh6avUq-o&feature=youtu.be&t=25
-
Hastanelere zarar veren en adi şerefsizdir. İnsanlar oralarda canlarıyla uğraşıyorlar. 5 yaşındaki çocukta 70 yaşındaki adamda.
Şerefsiz g**verenler.
(sinirlendim kusura bakmayın)
-
SkynetX bunu yazdı
Hastanelere zarar veren en adi şerefsizdir. İnsanlar oralarda canlarıyla uğraşıyorlar. 5 yaşındaki çocukta 70 yaşındaki adamda.
Şerefsiz g**verenler.
Hastanelere zarar verenler evet. Ama çalışanlara zarar verenler için birşey diyemeyeceğim. Ettiğim kavgaların haddi var hesabı yok yani. kız 75 yaşındaki babamdan kan alacak ağzında sakız karşında arkadaşı elinde telefon kimsenin yüzüne bakmıyor. Umrunda değiliz. sen hayırdır sen kim köpek
-
:D
-
kafkavari bunu yazdıSkynetX bunu yazdı
Şerefsiz g**verenler.
Hastanelere zarar verenler evet. Ama çalışanlara zarar verenler için birşey diyemeyeceğim. Ettiğim kavgaların haddi var hesabı yok yani. kız 75 yaşındaki babamdan kan alacak ağzında sakız karşında arkadaşı elinde telefon kimsenin yüzüne bakmıyor. Umrunda değiliz. sen hayırdır sen kim köpek
Bölge hastanelerinde bu yapılanı Abidin hoca var 3 hastanesinde direktörü ona söyle hemen kapıya koyar o kızı. Bölge hastanesi yanlış personel seçimi yüzünden kaybetti hastalarını