folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hastaneden Randevu Almam Gerek Ama..

Hastaneden Randevu Almam Gerek Ama..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Hayırlı geceler.

Sınır hastasıyım, Dün makul bir ihanet serüvenı yuzunden sinir kırızı geçirdim, 7 dakika kadar kendımden geçip, Gördüğüm duydugum hiçbirşeyi hatırlamadım, Ömrümden geçirdiğim en buyuk kırız ve kendımden korktugum en sıkıntılı andı.. Ama herşeye karşı gülüyoruz işte

Başımda, Sağ Kaşımın bitişi kulak tarafı, Sol çapraza dogru 5cm çaprazında bir acı hissediyorum. Lakin şişlik yok dünden beri baş agrısı çekıyorum halsizlik ve baş dönmesi, yorgunluk çökmüşlük mevcut.

Parmagımı uzerıne deydirdiğimde göz damarlarım sızlıyor başıma artçı darbelerle acı veriyor. Şişlik kesinlikle yok belkı sıvılce bezedir diye baya bı zorla basıp oynadım falan şişer belki dedim ama yok bir milim bile şişlik mevcut değil.

Sinirden hemen sonra oldu ve 2 gündür çekmekteyim açıkcası tedirginde etti, Yıpranmış ve bakımsız bir beden sağlıgına sahibim

Ne oldugunu veya neden oldugunu sormak için değil ; 

Anne kalp rahatsızı, Baba sıkıntıda, Hastaneye hiç annemsiz gitmedim, Bu konuda cahil kalmışım,

Ben hangi bölümden randevu almalıyım ? İstanbulda oturuyorum ve bakırkoy devlet hastanesi falan var nakıtım olmadıgı için yurumelık mesafede bir oraya gidebilirim bu başımdakı olay için hangi bölümü seçmeliyim eve soramıyorum sormakta istemiyorum 

Ve şuda var ssk mevcut açıktan lise okudugum için sigortam var, Röntgen falan filan derslerse ne biliyim tomografı falan para isterlermi ? 

Birde hanı gıdıpte şurdan randevu al burdan olmaz densin istemıyorum. Hangısıyse ilgili bölüm hemen oraya gidip gereklı şeyi röntgenı tomografı falan neyse artık yapılsın istiyorum çünkü cidden dayanamıyorum çok acıyor gececi murıdler bi yardım ede arayıp alıyım hemen randevuyu

Modlarıma ; Kalabalık etmesin gereklı cevapları aldıgımda silerseniz memnun olurum

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Edit hallettim konu gereksizdir, Belki lazım olan falan olur, Bildiğim ama genede tereddur ettiğim " beyın ve sınır cerrahısı " imiş. Randevu alındı 

EricNorthman tarafından 17/Ara/14 04:04 tarihinde düzenlenmiştir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

önce sağlık ocağına git aile hekiminle görüş. o seni yönlendirecektir.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

hocam yanlış anlama ama hazır gitmişken birde psikologada gitmende fayda var...

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    Hybris bunu yazdı

önce sağlık ocağına git aile hekiminle görüş. o seni yönlendirecektir.

hocam buradakı sağlık ocakları bir boka yaramıyor ben kendımı bildim bileli direk hastaneye gidiyoruz 8dedim mi mevkılerınde olmaları gerekirken 10:30da mevkılerıdne oluyorlar iki saat çalııp yemek yiyip sonrada 3e kadar çalışıp toz oluyor şerefsizler hem onun içinde randevu gerekli artık o benı yönlendirse ne olur şu kafada ki şey için gidilcek bölüme göndericek zaten 

Beyın cerrahımı ne bi çözebilsem alıcam şimdi hastaneden randevuyu sabah ilk saat gidicem

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    DeepHouse bunu yazdı

neye dayanarak yazdıgını sölersen hocam bende ona göre cevap vermek isterim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek
    EricNorthman bunu yazdı
    DeepHouse bunu yazdı

hocam yukarıdaki yazıyı okudugumda içindeki depresif durumun ilerlediğini görüyorum ve bunu kontrol altına almazsan senin için sıkıntı cıkartabiliceğini düşünüyorum sonuc olarak bize sordugun seyi google a sorsan sana saniyesinde cevap verebilir.Ve sen sinir hasta isen illa ki sinir hastalıkları polikinliğine gitmişsindir diye düşünüyorum hastane ortamı sıkıcıdır sen forumda takılan bi adamsın forumda takılan adam gereksiz seyleri okumayıda sever yani hastanede bos bos beklerken illa ki sagda solda yazan dahili bölümü dikkat edeceğini düşünüyorum.buna istinadende sana bu şekilde bir tavsiyede bulundum umarım kırılmamışsındır tavsiyeme.

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    DeepHouse bunu yazdı
    EricNorthman bunu yazdı
    DeepHouse bunu yazdı

hocam yukarıdaki yazıyı okudugumda içindeki depresif durumun ilerlediğini görüyorum ve bunu kontrol altına almazsan senin için sıkıntı cıkartabiliceğini düşünüyorum sonuc olarak bize sordugun seyi google a sorsan sana saniyesinde cevap verebilir.Ve sen sinir hasta isen illa ki sinir hastalıkları polikinliğine gitmişsindir diye düşünüyorum hastane ortamı sıkıcıdır sen forumda takılan bi adamsın forumda takılan adam gereksiz seyleri okumayıda sever yani hastanede bos bos beklerken illa ki sagda solda yazan dahili bölümü dikkat edeceğini düşünüyorum.buna istinadende sana bu şekilde bir tavsiyede bulundum umarım kırılmamışsındır tavsiyeme.

yok yok ayıp ettin :) Ben 2 yıl sınır ve paronayaklı tedavısı gördüm herşeyi atlattık bir sınır kaldı sınırın temel yapı taşı genetik, Irsı hem anne hem babadan olmak üzere, Hemde diyer sorunlara itafen çocuklugumdan yaklaşık 7-8 yaşlarımdan gelmesınden dolayı önüne geçlemıyor.

Sinirliyim dediğin gibi çokta depresifim, Arka azı dişlerimden 2 tanesi kırıldı dişlerimi sıkmaktan, " Birine " el kaldırmamak bağırmamak için 2yılı aşkın suredır dışlerımı sıkıyorum, Sonunda cinnnetın ne oldugunu gördüm, Allah var zar zor öğrendıgım " kitleme " diye tabır edilen olay sayesinde bildiğim kadaryla 7 dakıka dişlerimi sıkarak hiç görmeden duymadan akendımı zapdettim.

Lakin

Bir başkası olsa, yıllarca hastanede kalmasına sebep olan yaraları başka bir şahısta 2.defa açtıgına şahıt oluyorsa dogramadıgına şukrederim. 
    İyiyim yanı şu durumda gurur duyuyorum cinnet geçirdiğim halde kıtlenıp kaldıgıma hep sinirlenmıyorum işte böyle buldozerle girdiklerinde kalbıme şansa bala tuttum kendımı oda birşeyi nüks etmiş olmasından korkuyorum

beyın cerrahını falan çok gördüm ama peder cekırdekten yetişme tak diye verir cevabınıda soramıyorum google amcaya yazdım hepsi tek birşey sölemiyor ki dedim bdende bilen giden birinden net bir cevap almak şahıs olarak almak daha mantıklıdır. Yorumuna bozulmadım hocam aksıne gençlığımı hastanelerde yeşil reçetelerle gezerek yedim hatırlamıyorum bile nasıl günlerdi o yuzden sıkıntı yok alışkınım :) Allah'a şükür biri bana birşey yapmadıgı sürece sakın suskun biriyim sıkıntılı bir tarafım yok dun yapılanlardan sonra devrılmedıysem, Daha gam yemem

EricNorthman tarafından 17/Ara/14 04:05 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

durumun acilse acile gidersin.

durumun stabilse sağlık ocağına gidersin. aile hekimi genel tanıyı koyar ve seni yönlendirir.

sonra hastanenin ilgili biriminden randevu alırsın.

yani ya acile gideceksin ya da aile hekimine. öyle direkt lan ben yarın şu nöroloğa bi görüneyim diye bi olay yok.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    Hybris bunu yazdı

durumun acilse acile gidersin.

durumun stabilse sağlık ocağına gidersin. aile hekimi genel tanıyı koyar ve seni yönlendirir.

sonra hastanenin ilgili biriminden randevu alırsın.

yani ya acile gideceksin ya da aile hekimine. öyle direkt lan ben yarın şu nöroloğa bi görüneyim diye bi olay yok.

Edit hallettim konu gereksizdir, Belki lazım olan falan olur, Bildiğim ama genede tereddur ettiğim " beyın ve sınır cerrahısı " imiş. Randevu alındı 

EricNorthman tarafından 17/Ara/14 04:06 tarihinde düzenlenmiştir

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

sen ya süper hayat yaşıcan ya böyle devam edicen dostum Allah şifa versin.

Toplam Hit: 1235 Toplam Mesaj: 12