Hastanedeyim , Vınn Lazım
-
Hocam sana icine simkart takip usbden laptopa baglananlardan mi lazim yoksa icine simkart takip wifi den internet verenlerden mi lazim?
İkisinden de var ama vodafoneun. Hangi hastanedesin bursadanim yakin yerdeysen firsatim olursa getireyim olmadi tanidik birine veririm. Denemedim ama vodafone usb vodem icin diger hatlar oluyor diyorlardi. 20tlden almistim hepsiburada dan. Kullanmadim hic. İstersen kullanmalik verim istersen aldigim fiyata satim. Lazim olursa 05366057057 den ulas. Tolga ismim.
-
Koray kardeşim gece getirdi verdi sağolsun. Şuan Sıkıntım yok teşekkürler herkese
-
geçmiş olsun rabbim şifalar versin.
hocam neyin var
-
10 yıl önce hastanedeyim bana acil internet lazım canım sıkılıyor diye konu açsaydın banlarlardı dalga geçiyor diye
teknoloji ilerliyor vay bea
televizyon yokmu hocam?
-
Ben televizyon izlemem hocam.Arada netten survivor,kvp takılıyorum onları da netten izlerim.
-
ajan1111 bunu yazdı
geçmiş olsun rabbim şifalar versin.
hocam neyin var
kalp de delik var ajan
-
-
DuPi bunu yazdı
Hastanenin kendi interneti yok mu?
Hastalara özel verilen Kablosuz ağ hizmeti yok , etraf da sinyaller var onları dumpper la bulup giriyorum . O da sıkıntılı oluyor , benim odadan tam çekmiyor . Bir iş yapıyon kesiliyor gidiyorum hemşilerin olduğu yere ordan giriyorum bir sürü sıkıntı
ersn tarafından 06/Haz/15 13:15 tarihinde düzenlenmiştir