Hastayım Doktor
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
evet abim farkettim bende bunun için kendimi geliştirmek için bu gelecek hafta iitibari ile kitap okuyıup kelime dağarcığımı geliştirmeye başlicam.. kendimi hazır hissettiğim zaman yeniden olmadı yeniden ve yeniden :))
-----------------------------yürü be kim tutar seni :D
-
SivilPadisah bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
evet abim farkettim bende bunun için kendimi geliştirmek için bu gelecek hafta iitibari ile kitap okuyıup kelime dağarcığımı geliştirmeye başlicam.. kendimi hazır hissettiğim zaman yeniden olmadı yeniden ve yeniden :))
-----------------------------yürü be kim tutar seni :D
-----------------------------:)
eyw yasin eline sağlık :)
-
eline sağlık kardeşim
-
himmm... Guzel daha dogrusu sade ve akici olmus ama biraz betimleme ustunde calismalisin novalginin de dedigi gibi. Sunay akin tarzi yormamis belkide kisa olugu icin. Karamsarligi fazla kansitamamissin ama sanirim yeni basladigin icin.
-
HeadBanger bunu yazdı:
müsait olursak neden gitmeyelim :))
Gidelim gidelim... Mum yakalım.. Dilek dileyelim... Dua edelim... -
karakutu bunu yazdı:
himmm... Guzel daha dogrusu sade ve akici olmus ama biraz betimleme ustunde calismalisin novalginin de dedigi gibi. Sunay akin tarzi yormamis belkide kisa olugu icin. Karamsarligi fazla kansitamamissin ama sanirim yeni basladigin icin.
-----------------------------tabiki bir çok eksikliğim var dediğin gibi daha yeniyim yaklaşık 1 yıldır sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyorum ama sanırım yavaş bir sistemde ilerliyorum şimdilik tek skıntım kelime dağarcığım , kelime dağarcığımı bir geliştirmem lazım.. bunun içinde sanıımr bol bol kitap okicaz.. teşekkürler ayrıca yorum için..
-
yaaw :D bnde başka bişi sandım okurken :G tamam tmama . güzel olmş hoca .)
-
7-19 bunu yazdı:
http://www.youtube.com/watch?v=MWDxkGGd2G8
-----------------------------oha deli söylüyor :| Kank snede durma yola devam :D
-
teşekkürler yorumlar için..