Hat Sanatıyla A4 Kağıdına İsim Yazmak
-
Müridler proje ödevimi din kültüründen aldım, artık ödevlerle uğraşmaktan bıktığım için.. Çok az sürem kaldı vermek için ama hoca benden hat sanatıyla kendi ismimi(Berkay) yazmamı istiyor. Peki bunu nasıl yapabilirim birazcık yardımcı olursanız sevinirim..
-
O ödevi veren öğretmenin aklına tüküreyim ben.Herkesin yeteneği farklıdır.
-
Citizen bunu yazdı
O ödevi veren öğretmenin aklına tüküreyim ben.Herkesin yeteneği farklıdır.
ben internetten birazcık araştırdım ama çini üstüne yazma dersleri var seriler halinde benim o kadar vaktim yok tek tek harfleri falan öğretmişler..
-
bende böyle şeyleri çok seviyorum ama bir türlü beceremiyorum konuyuda takip etmiş olayım bari
ama bi ara kırtasiyeden ucu yan kesilmiş özel bir kalem almıştım onunla yapmaya çalışmıştım becerememiştim
-
http://www.download61.org/Araclar/hatsanati-programi-4720.html
Program yapıyormuş kurcala
-
fifsonic bunu yazdı
http://www.download61.org/Araclar/hatsanati-programi-4720.html
Program yapıyormuş kurcala
sağol hocam bunla yapayım bari inşallah kabul eder :)
-
Sadece harfleri yazmak için bile haftalarca eğitim alıyorsun,öyle ödev mi olur.
Hoca normal el yazısı falanmı zannediyor bunu?
-
-
yazıyorum ama sana nasıl ulaştırırım orası sıkıntı
kaligrafi ile hat ayrı şey birde hoca sana hat dediyse hat arapça harfleriyle sülüs falan yazılır kaligrafi bizim latin karekterlerle yazılandır
arapçaysa onuda yazarım tabi ücretiyle hocam ikiside.. bedavaya herkes istiyor o da canımı sıkıyor sonra -
Hat dediğine göre Arap harfleriyle istemiştir heralde.
Ayrıntıya girersen o iş zor.
Al sana bir taktik.
Önce hat gibi görünen bir arapça font indir.
Daha sonra bir çıktı al.
Sonra bir tane de kesik uçlu keçeli kalemlerden al
Çıktıyı koy geç üstünden.
Birazda süsledin mi tamamdır.
Arapça olarak yazdım ismini al istersen kullan.

wikwik tarafından 23/May/13 12:39 tarihinde düzenlenmiştir -
zone bunu yazdı
yazıyorum ama sana nasıl ulaştırırım orası sıkıntı
kaligrafi ile hat ayrı şey birde hoca sana hat dediyse hat arapça harfleriyle sülüs falan yazılır kaligrafi bizim latin karekterlerle yazılandır
arapçaysa onuda yazarım tabi ücretiyle hocam ikiside.. bedavaya herkes istiyor o da canımı sıkıyor sonranasıl ayrı şey müdür
ikiside yazı sanatı
ikiside aynı şeyi anlatıyor
hat sanatı diyince insanların aklına ilk islam kaligrafisi yada arabik kaligrafi geliyor
bunların fark şeyler olduğunu idda ediyorlar arapça yazınca dahabir başkamı oluyor daha mı çok sanat oluyor
ikiside yazı süsleme işte
hat sanatı=yazı sanatı=kaligrafi
hadi bana inanmıyorsun!beni siktir et
tdk! odamı yalan söylüyor
hat, -ttı Ar. ¬aµµ
a. 1. Çizgi. 2. Yazı.hat=yazı yani hat sanatı=yazı sanatı
kaligrafi Fr. calligraphie
a. Güzel yazı sanatı:allah allah kaligrafi yazı sanatıymış :|
hocanın ne istediğinin bende farkındayım ama hoca ne istediğini bilmiyor sıkıntı orada
birde din hocasının hat sanatı yada kaligrafi ile ne işivar amk oldu olacak heykel yaptırsın