Hat Taşıma İle İlgili Bir Sorum Var
-
merhaba müridler.
19 liralık öğrenci paketinden yararlanmak için turkcell hattımı aveaya taşıtma talebi verdim ama hattımda yüklü bir miktar lira var, hattım kaç günde aveaya geçecek bu süre zarfında bu liraları kullanayım ya da eşe dosta transfer edeyim ?
-
en fazla 3 gun :) acele et derim :)
-
6 gün doldu henüz hat taşınmadı.kontörü montörü yedim sms de yok telefonumu kullanamıyorum başka var mı böyle işlemi uzun süren ?
-
Bende başka bir şey sorayım hazır konu varken. Ben Turkcell abonesiyim Avea'ya geçtim diyelim tekrar Turkcell'e dönebilir miyim bunun sınırı ve ya şu kadar süre geçemezsin gibi bir kuralı var mı ? Zırt pırt değiştirebilebilir miyim kısaca ? :)
-
darkroques61 bunu yazdı:
-----------------------------Bende başka bir şey sorayım hazır konu varken. Ben Turkcell abonesiyim Avea'ya geçtim diyelim tekrar Turkcell'e dönebilir miyim bunun sınırı ve ya şu kadar süre geçemezsin gibi bir kuralı var mı ? Zırt pırt değiştirebilebilir miyim kısaca ? :)
-----------------------------oldu başka :D her geçişe 500 600 dk bedava veirolar. her bedava dk bittiginde geçiş yaparız :D
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------
darkroques61 bunu yazdı:
-----------------------------Bende başka bir şey sorayım hazır konu varken. Ben Turkcell abonesiyim Avea'ya geçtim diyelim tekrar Turkcell'e dönebilir miyim bunun sınırı ve ya şu kadar süre geçemezsin gibi bir kuralı var mı ? Zırt pırt değiştirebilebilir miyim kısaca ? :)
-----------------------------oldu başka :D her geçişe 500 600 dk bedava veirolar. her bedava dk bittiginde geçiş yaparız :D
-----------------------------Esasen sorumun amacı da buydu :D Yok yani böyle bir şey tüh.. :D
-
darkroques61 bunu yazdı:
Bende başka bir şey sorayım hazır konu varken. Ben Turkcell abonesiyim Avea'ya geçtim diyelim tekrar Turkcell'e dönebilir miyim bunun sınırı ve ya şu kadar süre geçemezsin gibi bir kuralı var mı ? Zırt pırt değiştirebilebilir miyim kısaca ? :)
-----------------------------bunu bende merak ediyorum. aveaydım turkcele geçtim şimdide vodafone düşünüyorum bir kısıtlaması yok de mi?
-
FCN bunu yazdı:
darkroques61 bunu yazdı:
-----------------------------geçtiğin operatörde en az 3 ay kalman lazım.
o değil de benim soruma cevap verecek olan var mı :) hat taşıyanlar kaç günde değişti hattınız ?
-
beyler :(
-
yok öyle geçince eğer indirimli tarifelere üye olursan 6 yada 12 ay bir daha değiştiremiyorsun diye biliyorum.
-
gecişin bir sınırı yok
atıyorum avea ya gectıgin gun turkcell e gerı gel geldıgın gun avea ya gerı don
ama 12 ay 24 ay kontratlı bır tarıfeyse gectıgın gene gecebılırsın ama yararlandıgın ındırımlerı tahsıl edilerek gecersın
yollara kurulan gecıs standlarında abı bır gunde gecersın derler
bir gunde hallerız ısını dıyen kesın yalan soyluyordur :D bır gunde kımse kımseyı bır yere tasıyamaz
evraksal olarak zahmetlı bır ıs ve gecısın suresını bu etkıler
4-7 gun arası daha uzun surdugude oluyor
konturlude bedava dakıka olarak bır ındırımden senede 1 kere yararlanırsın
ama faturalıda bu farklı bazı kampanyalar dan sınırsız bazılarında sınırlı