Hata Yapanlar! (Toplu Afiş Ve Detaylar Burada Yazılı)
-
Tahribat Forum
Genel
Elinde Guzel Holy0ne Denyo Launch III Scripti Olan Warmi ?
LetMeLoveYou nickli arkadaş bölye bir nick bulmak için harcayacağı zamanı Forumum işleyişini öğrenmekle geçirseydi, yardım alabilirdi belki de!... Tabii sorun nickinde değil, Genel'de açlığı başlıkta....
-
Tahribat Forum
Genel
hosting
bloodless bedava hosting arayışına yardımcı olabilecek kimseyi bulamamış anlaşılan... iş güç de açmayı deneseydi belki işe yarardı :)
-
Tahribat Forum
Genel
All İn One Keylogger 1.72 nin Serialini Bulana 30 YTL ÖDÜL
FiReRiNG böyle yazmış ben de şunu düşündüm, acaba açık arttırma sitesi mi yapsak burayı! Bunu nereye taşıyacağımı şaşırdım açıkçası. Böylesi bi başlığa Tahribat'ta ilk kez rastladım. Biz yardımlarımız için asla para almadık, bunu abi kardeş paylaşımları gibi gördük. Biliyorduk ki, para bir yere girerse, ortam b*k olur!
-
Tahribat Forum
Genel
ya tahribat.com da nıkınız varya onun altında (içinde bır şeyler yazıyorsunuz onu nasıl yapıyorsunuz
sniffer nickli arkadaş bizi mahallede top oynadığı çocuklarla karıştırmış... Bazılarının rütbe olarak addettiği bizim ise birbrimizi tanımamızdan ötürü kullandığımız samimi lakaplardan nasıl edinebileceğini sormuş. Ama Genel'de sormuş. Çok Genel bir sorun ya bu!!
-
Tahribat Forum
Genel
kadın görüntüleri
71lee yanlış yerde yanlış ötesi bir başlık açmış!...
-
Tahribat Forum
Genel
beyler bi yardım ederseniz sevinirim
bloodless bizi yardım kuruluşu sanmış!... üstüne üstlük ikinci hatası!...
-
Tahribat Forum
Genel
TUGCE KAZAZ
redhackerteam burayı ne sitesi sanıyor acaba? Genel bölümünde ortaya karışık mı çekecek?! Her başlığı Genelde açıyor galiba... Dikkat etmezse, ceza alacak. Diğer müritlerin dikkatine...
-
Tahribat Forum
Derin Konular
terbiyesizliğin hayvan sanrısı
RNA kardeşin başlığı kilitlendi. Adminlerle atışmaya çalışmanın pek de doğru bir davranış olmadığını, çünkü adminlerin eylemlerinin kurallar doğrultusunda olduğunu unuttuğunu düşünüyorum. Kendisi de unutmamak için çaba sarfederse iyi olacak...
-
Tahribat Forum
Genel
adsl giriş şifresini unuttuk lütfen yardım
arahman kardeş bizi Türk Telekom çalışanı sandı herhalde... Yanlış yerde başlık açtı, umarım bir daha yapmaz!
-
Tahribat Forum
Derin Konular
Fake Mail NASIL Kullaniliyor.....
Efendim...Devilnet isimli kardeşim hiç alakası olmayan bir yere konu açmış bu hatasını tekrarlamaması açısından buradaki sergiye bu malzemeyi ekliyorum...