Hattrick Oynayan Arkadaş Varmı ?
-
Hattrick oynayan arkadaşlar varsa tecrübe edinmek isterim 3 aydır oynuyorum ve süper bi oyun.. :)
bağımlısı olduk.
-
Onu değilde NTV de Football tycoon vardı onu oynuyordum geçen sene 3. lige çıktım ilk dönem sonunda 2. ayda birinci oluyordum azkalsın ama Son mac oyunsaçmalayınca gitti Mp3 player :S
-
bi ara üye oldum. takım kurmak için sıra size geldığınde mail alacaksınız gibi bişey dedi. eyi dedim. aradan epey bi vakit geçtikten sonra mail gelmıştı. bende bakmadım bile. takımı kursak bi :d
-
4 sene once oynamıstım suan k.adı mı hatırlamıyorım ama bayaa yukselmiştim..
-
emqcer senin kullanıcı silinmiştir .. 2 hafta bakmayan iptal oluyo. Holygan hoca gel :) süper bi oyun.
Ewelance hoca şansızlık :)
-
bende oynuyorum. 7. ligdeyim.
Bu sene 6. lige cıkacak gibiyim :)
-
r10aldinho bunu yazdı:
-----------------------------bende oynuyorum. 7. ligdeyim.
-----------------------------:) bi hazırlık maçı oynayalım ben 9.lig şampiyonuyum bu sene .. :)
kullanıcı adın ne ?
-
Takim adi Efesaray 4. ligdeyim
-
efesaray baya iyisin sen :) benim takım Metin United yeni yeni başladığımız için genç oyuncuları tam skill atlarken al sat al satla oyuncu almaya çalışıyoruz.. :)
-
yeni basladıysan kaleci yetistir sat. baska türlü ilk baslarda toparlanamiyosun. daha sonra ortasaha sonrada defansa gecer. en sonda forvete gecersin. bi bakmissin 3. ligdesin:)
-
Dreamtn bunu yazdı:
-----------------------------
r10aldinho bunu yazdı:
-----------------------------bende oynuyorum. 7. ligdeyim.
-----------------------------:) bi hazırlık maçı oynayalım ben 9.lig şampiyonuyum bu sene .. :)
kullanıcı adın ne ?
-----------------------------kullanıcı adım: r10aldinh0
sen teklif yap, oynarız hazırlık macı :)