Hatunun Modeme Girdim Acil Yardım Mürdiler :)
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------
hatun varken modememi gidiyon?
Yuh -
modeme girmeyle hiç bir bok olmaz yok port aç yok ipyi ynlendir bilmemne bunlar fasa fiso bugüne kadar hiç kimse yoktur ki modem şifresini öğrendim pc ye girdim diyen anca modem ayarlarını bozarsın şifresini değiştirrisin bir şekilde internete girmesiniengellersin o kadar yani başka imkansız port açıcaksın o portu sen pc de açmıyorsunkimodemde açıyorsun :D modemde açtın router arkaasına geçebilecekmisin hadi geçtin hatunun pccinden oportu nasıl açacaksın hadi ikisinide yaptın ne yardımıyla pbağlanacaksın :D hatunun pc sinde seni karşılayan birşey olması gerekir;) yaniboşkoy
-
Director bunu yazdı:
-----------------------------şimdi schoolbus programının portunu açsam hatunun pc ye illa server ı yollamak zorundamıyım yani hocam ?
:S
bütün hayallerim yalan olacak gibi duruyor:S
ftp side açık hatunun ama bir klasör açık tüm pc yi ftp ye açamıyomuyuz:S
-----------------------------bir iki komutla yerel sürücüleri paylaşıma açabilirsin
bi bat dosyası hazırlayıp onu açmasını sağla. tabi msnden bat dosyası atılmıyo rar'la gönder.
bat dosyasını not defterinde açıp içeriği anlayacak kadar akıllıysa bat dosyasını exe ye çevir at.
-
SeRDaR bunu yazdı:
modeme girmeyle hiç bir bok olmaz yok port aç yok ipyi ynlendir bilmemne bunlar fasa fiso bugüne kadar hiç kimse yoktur ki modem şifresini öğrendim pc ye girdim diyen anca modem ayarlarını bozarsın şifresini değiştirrisin bir şekilde internete girmesiniengellersin o kadar yani başka imkansız port açıcaksın o portu sen pc de açmıyorsunkimodemde açıyorsun :D modemde açtın router arkaasına geçebilecekmisin hadi geçtin hatunun pccinden oportu nasıl açacaksın hadi ikisinide yaptın ne yardımıyla pbağlanacaksın :D hatunun pc sinde seni karşılayan birşey olması gerekir;) yaniboşkoy
-----------------------------hadi kaputu açtınız aküyü niye çalıyorsunuz kaputu açıp aküyü açlmamış olsalar :D muahha hocam bune ya
-
PlatypuS bunu yazdı:
-----------------------------narkozMRT bunu yazdı:
:) mavi kablodan gir.
-----------------------------hayır kırmızı :)
mavide ısrarlıyım. halen hatunun modemindeysen :)çık artık kardeş ordan ;) ayıptır.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
jayde bunu yazdı:
hatun varken modememi gidiyon?
Yuh
-----------------------------oha
-
Director bunu yazdı:
-----------------------------Evet müridler hatunun modeme girmiş bulunuyorum.Şu an modemde yönetici yetkisine sahibim.Buradan sonra ne yapacağımı bilmiyorum.Buradan pc ye sızmayı adım adım bilen biri yazarsa çok sevinirim çok makbule geçer :)
şimdiden teşekkürler...
modemden herhangi bir şekilde sisteme giriş yapamazsın en fazla denildiği gibi alt ağı kaldırır direkt pcyi görürsün ki bundada karşıdaki pcde bir açık kapın olmalı.
ha bana sorarsan ne işin var modemde ne işin var isteklerde sevgilin var ve sen hala modeme giriyorsun.napıcaksın onun kotasını doldurup adult siteleremi takılacaksın :D hatun dururken :D -
Adamlar cern de deney yapıyo biz hala hatunun modemine girecez arkadaş =)
-
truva atı göndericeksin demişsiniz de onu yedirdikten sonra reverse connection ile zaten bağlanır. modeme girmeye gerek yokki. :)
-
madem sen hatunun modeme girdin demekki hatun senle irtibati kesti birak hoca ne kasion boşaa yani koy ver hayat boş modem le ÇoŞ s... ett ...