folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hava Astsubaylık Başvurusu

Hava Astsubaylık Başvurusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

myblackworldweb bunu yazdı:
    -----------------------------

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    Bol bol uçaklara bomba takarsın benzinlerini doldurursun vs... havası mavası yok havası olursa subaylıkta olur,

hocam yok be öyle filmlerde gördüğün gibi değil herşey :D

tabiki öyle bişey yok havacılık deyince aklınıza ucaklar jetler gelio ama astsubaysanız uçağı jeti ancak havada görürsünüz....:D:D

ayrıca hocam o işler uzman işi öyle her önüne gelen ucaga bmba takamaz yani :D:D ama söyle bişey söleyim hava birliklerinde  en önemli sey düzen ve tertiptir bide denetlemeler vardır hersey sorunsuzsa ooohhh   kebap...ismi gibidir biraz da havan olacak yani :D:D 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Ben gördüğümü söylüyorum ben güvercinlikte askerlik yaptım havacı astsubayların nerdeyse hepsi öyleydi öyle olmayanlarda odalarında yazışma vs.. işleri yapıyordu diyarbakırda tanıdığım bi arkadaş vardı astsubay oda bol bol bomba ve benzin dolduruyordu uçaklara helikopterlere erlere ya da uzman erbaşlra vermiyorlar o işleri

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    ön kayıt yaptırmadan olmuyor arkadaşım....sözleşmelide herkesi almazlar...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
Toplam Hit: 1852 Toplam Mesaj: 14