folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hava Harp Okulu

Hava Harp Okulu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Şu madde olmasa iyi de ''Askeri okullardan herhangi bir nedenden dolayı ayrılmış veya çıkarılmış.''

Yani abicim ne var askeriyede bu kadar  sanki hha ni kazanan herkesin pilot asteğmen mi oldugunu sanıyorsunuz =) komık kac tane subay var sayısını bılıyormusunuz bilinmez dayı

ama kaç tane uçak var bin tane mı 5oo tanemı 400 kusur tanemı .İlla pilot olucam dersenız gıdın thk e katılın etkınlıklere öss de barajı gectıkten sonra yardırın eskiseher pilotaja koyarsınız belgelerı adamların onune eger zekıysenız iq testini,matematik fen bilimsel kavram ve koordinasyon testlerini geçersenı.4 yıl sonra özel havayolu şirketlerinde işiniz hazır.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    thk nun eniyi pilotları ordudan ayrılmış yada emekli olmuş pilotlardır ayrıca havaharp okulu bambaşka bir tutkudur bunu herkes anlıyamaz hem uçmak hembiraskerolmak hem ülkeye hizmetetmek ordunun engüçlü olması gereken dalında görevyapmak bunları sadece biraz anladiye yazdım dediğimgibi havagarp başkabirtutkudur

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slam44
    slam44's avatar
    Erkek
    bambam66 bunu yazdı:
    -----------------------------
    thk nun eniyi pilotları ordudan ayrılmış yada emekli olmuş pilotlardır ayrıca havaharp okulu bambaşka bir tutkudur bunu herkes anlıyamaz hem uçmak hembiraskerolmak hem ülkeye hizmetetmek ordunun engüçlü olması gereken dalında görevyapmak bunları sadece biraz anladiye yazdım dediğimgibi havagarp başkabirtutkudur
    kensinlikle haklısn bambaşka bir  tutkudur hava harp  sadece pilot olmak değil eğer onu istesem biryıl kasarım ve eskişehire giderim bu kadar basit ama hava harp bu kadar basit değil bana göre gücün simgesi bir tutku bende bunun peşinden gidiyorum sadece ayrıca askeriyede bulunmakta benim için çok önemli.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek
    düz liseler için puan baraji 234 müş onun için bu sene sizlere eşlik edemiyeceğim aslına bakarsanız bundan sonrada edemeyeceğim bu sene son sansimdi :))

In every job there is a no
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    İnşallah giderseinz de anlarsınız.tutkuyu görürsünüz giden çat diye pilot olmuyor,gereği yok bence .Bilmeyen adama birşey anlatmazsaın askeriyedekiş ortam farklı senden üstten laf işitmeye hazırsan seni bekliyor.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:
    İnşallah giderseinz de anlarsınız.tutkuyu görürsünüz giden çat diye pilot olmuyor,gereği yok bence .Bilmeyen adama birşey anlatmazsaın askeriyedekiş ortam farklı senden üstten laf işitmeye hazırsan seni bekliyor.

senin söylediklerin böylebir tutkuya tesiretmez insanların hevesini kırmaya çalışma

slam44 bana ulaşmanı bekliycem

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tigin59
    tigin59's avatar
    Erkek
    harp okulları türkçe - matematik alanından öğrenci alıyorumu?

öğle yemeğini yemez o marinada kesti hızı, mühendis değil sanki jigolo.iremde üzdü onca kızı,az saplamadı çuvaldızı,bir nogay vardı bilir o.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

bambam66 bunu yazdı:

matematik1 bunu yazdı:

senin söylediklerin böylebir tutkuya tesiretmez insanların hevesini kırmaya çalışma

slam44 bana ulaşmanı bekliycem

1.Sen bu kurumda bulundun mu 

2.Hıc bır kurum ,kuluş yada tüzel kişiye hakaret etmiyorum

3.Gerçekten hevesli olan gider

4.İşin mulakat kısmı var pskoljık testler var,goz el ayak  koordinasyonları va.

iyi düşünmek gerekiyor  .Çokta bırakan insan var pişman olup herkesin yapacagı iş değil heleki intten böyle surası nasıl dıye uman ınsanların yapabileceği bir iş değil sonra gidip ağlarsınız.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek
    bak sen eniisi şurya bi bak     http://www.cihannet.com/cnet/yasam/saglik/renktest/test1.htm

valar morghulis ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    hocam mülakatı geçersin sorun değil ama iş ondan sonra başlıyor! birinci ağızdan bilgi veriyorum sana! mülakatı kazananlar daha sonra ankara etimesgut hastanesinde detaylı sağlık muanesine alınır! gözünün bozuk olmadığını iddaa ediyorsun o zaman sana şunu söyleyim bir kitap al yatağın başına koy daha sonra yatağın sonuna geç önce bir gözünü kapa okumaya calış daha sonra diğerini kapa okumaya calış eğer net okuyabiliyorsan sorun yok demektir. etimesgut hastanesinde kaç kişi gözünde bir problem olmadığı halde gözden elenmiştir biliyomusun :D bunun yanında bir kliniğe git detaylı bir kan tahlili yaptır! daha öncesinde sarılık geçirdiysen kesin cıkar bilirubin denen bir değer var kanda bakılan sarılık geçiren insanlarda bu yüksek cıkıyor git baktır eğer yüksekse pekmez ve nar ekşisi daya vücuda bir hafta sonra tekrar kanına baktır bizim ark 2.25 den 1.3 e düşürdü bunun haricinde omurga filmi cektir omur eklemlerinin aralarındaki boşluk hepsinin aynı mesafede olması gerekiyor birinde 1 mm bile fazlalık ya da eksiklik varsa anında eleniyorsun! kilo konusunda istediklerini tam hatırlamıyorum ama sitesinde yazıyo olması lazımdı oradan boy kilo oranı tutuyomu bir bak derim... ha gelelim yararlarına zararlarına... hava harp okulunu bitiren herkes pilot olmaz! bunun karada da çalışanları vardır hafife alma derim! bunun haricinde bir sürü üst var hepsinden emir alırsın sabah erken kalkar akşam erken yatarsın! vatani görev gibi değildir eğer karada kalırsan saat 5 de mesain biter evine gidersin maaşı güzeldir ancak kademe atlayınca fazla bir maaş artışı kesinlikle bekleme sadece emir alacağın adam sayısı azalır o kadar :D maaşından kesinti yaparlar emekli olduğunda bir evin olur! ordu evleri tam anlamıyla sudan ucuzdur! ordu evinde kalmanın geceliği yanlış hatırlamıyorsam 2-3 tl civarındaydı :D iyi düşün taşın geri dönüşü olmayan bir yola giriyorsun :D şimdiden başarılar...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
Toplam Hit: 4657 Toplam Mesaj: 23