folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Hava Harp Okulu Sonuçlar Açıklandı.

Hava Harp Okulu Sonuçlar Açıklandı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProSky
    ProSky's avatar
    Erkek

Hazır konu varken bende bi soru sorayım. Hocalar ben geçen sene bi de ondan önceki sene malum dershaneye gittim üniversiteye hazırlanırken. Şimdi hava harp ilerleyen dönemlerde bi daha alım yapsa ünilerden bende başvuru yapsam bana zorluk çıkartırlar mı?

Not: Cemaatçi değilim :D sadece bulunduğum ilçedeki adamakıllı eğitimi olan bunlar vardı binevi zorunluluktan gittim.

Üzüldüğümde zevk alanların hepsine mutluluklarım girsin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bygeneral
    bygeneral's avatar
    Erkek

Başarılar dostum. Haberimiz olmasada.

Kimsenin kaprisini çekemem, donu falan gözükür.. :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Hazır konu acılmıs iken bende sorayım istiyorum bu sene ygs/lys girecek olan ögrenciler , kara deniz ve hava harp okumak istiyorsa alım nasıl olacak ? 

Bakan 2017-18 egitim ögretim döneminde milli savunma üniversitesi egitime baslayacaktır dedi ve rektör atandı. 

Bu sene olacak olan 2017 YGS / LYS sınavından sonra tercih listelerinde harp okulları ( milli savunma üniversitesi ) ögrenci alımı yapmaya baslıyacak mı ? 

Eğer bilgi ve yorumunuzu paylasırsanız cok sevinirim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

@bygeneral Eyvallah dostum :)

Beyler okulun etrafında ucuz otel bilen var mı?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    motka bunu yazdı

@bygeneral Eyvallah dostum :)

Beyler okulun etrafında ucuz otel bilen var mı?

Eminönü tarafından bakmalısın. Oradan tek otobüsle çabucak gidersin Yeşilköy'e. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

@mkyb

ULAŞIM VE İRTİBAT:

İstanbul dışından Esenler Otogarına gelen adaylar metro istasyonuna giderek Atatürk Havalimanı istikametine giden, 06:15’ten itibaren seferlerine başlayan ve her 10 dakikada bir hareket eden metroya binecekler, “Dünya Ticaret Merkezi” istasyonunda ineceklerdir. “Dünya Ticaret Merkezi” istasyonu çıkışında taksiye binip Hava Harp Okuluna ulaşabileceklerdir.

Sirkeci veya Bakırköy’den 81, 72T, BN1, BN2 ve BN3 numaralı otobüsler ile Hava Harp Okuluna gelmek mümkündür. (Banliyö trenleri çalışmamaktadır.)

Adres: Hava Harp Okulu / Yeşilyurt-İSTANBUL

Ulaşım için bunu yazmışlar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trafi.android.tr&hl=tr

Bu uygulamayı indir İstanbul'da toplu ulaşımda sıkıntı yaşamazsın. Gideceğin yere göre otobüs öneriyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 2264 Toplam Mesaj: 18
hava harp okulu