Hava Harp Okulu Sonuçlar Açıklandı.
-
Hazır konu varken bende bi soru sorayım. Hocalar ben geçen sene bi de ondan önceki sene malum dershaneye gittim üniversiteye hazırlanırken. Şimdi hava harp ilerleyen dönemlerde bi daha alım yapsa ünilerden bende başvuru yapsam bana zorluk çıkartırlar mı?
Not: Cemaatçi değilim :D sadece bulunduğum ilçedeki adamakıllı eğitimi olan bunlar vardı binevi zorunluluktan gittim.
-
Başarılar dostum. Haberimiz olmasada.
-
Hazır konu acılmıs iken bende sorayım istiyorum bu sene ygs/lys girecek olan ögrenciler , kara deniz ve hava harp okumak istiyorsa alım nasıl olacak ?
Bakan 2017-18 egitim ögretim döneminde milli savunma üniversitesi egitime baslayacaktır dedi ve rektör atandı.
Bu sene olacak olan 2017 YGS / LYS sınavından sonra tercih listelerinde harp okulları ( milli savunma üniversitesi ) ögrenci alımı yapmaya baslıyacak mı ?
Eğer bilgi ve yorumunuzu paylasırsanız cok sevinirim
-
@bygeneral Eyvallah dostum :)
Beyler okulun etrafında ucuz otel bilen var mı?
-
motka bunu yazdı
@bygeneral Eyvallah dostum :)
Beyler okulun etrafında ucuz otel bilen var mı?
Eminönü tarafından bakmalısın. Oradan tek otobüsle çabucak gidersin Yeşilköy'e.
-
@mkyb
ULAŞIM VE İRTİBAT:
İstanbul dışından Esenler Otogarına gelen adaylar metro istasyonuna giderek Atatürk Havalimanı istikametine giden, 06:15’ten itibaren seferlerine başlayan ve her 10 dakikada bir hareket eden metroya binecekler, “Dünya Ticaret Merkezi” istasyonunda ineceklerdir. “Dünya Ticaret Merkezi” istasyonu çıkışında taksiye binip Hava Harp Okuluna ulaşabileceklerdir.
Sirkeci veya Bakırköy’den 81, 72T, BN1, BN2 ve BN3 numaralı otobüsler ile Hava Harp Okuluna gelmek mümkündür. (Banliyö trenleri çalışmamaktadır.)
Adres: Hava Harp Okulu / Yeşilyurt-İSTANBUL
Ulaşım için bunu yazmışlar.
-
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trafi.android.tr&hl=tr
Bu uygulamayı indir İstanbul'da toplu ulaşımda sıkıntı yaşamazsın. Gideceğin yere göre otobüs öneriyor.