İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
Havaalanında Unutulan Eşyalar Yarı Fiyatına Satışa Çıkıyor
Havaalanında Unutulan Eşyalar Yarı Fiyatına Satışa Çıkıyor
-
Detaylar şurada:
http://digitalage.com.tr/havalimaninda-unutulan-elektronik-cihazlar-yari-fiyatina-satista/Mod: Tasindi
-
haber yeni mi hocam.
satıldığı yeri biliyorum. ilk geldiği gün gidersen güzel şeyler alabilmen mümkün
-
Daha önce katılanlar süreç nasıl işliyor?
-
olayı bilenler bilgi verebilir mi? sabahın köründe oraya gitmeye değer mi?
-
g2k bunu yazdı
olayı bilenler bilgi verebilir mi? sabahın köründe oraya gitmeye değer mi?
Degebilir hocam her zaman aynı olmuyor ancak güzel parçalar bulabilirsiniz yine de bu fiyat konusuna çok aldanmayin oraya çekmek için yarı fiyat diyorlar gidiyorsun eski püskü şeyler yarı fiyat elektronik ürünler piyasaya yakın fiyatta çıkıyor sen de bir şey alamadan geliyorsun.
-
ZaZu bunu yazdı
Daha önce katılanlar süreç nasıl işliyor?
+1 yok mu giden gören ortamı?
-
Benim bildiğim direk gidip alıyorsun. Özel bir açık arttırma falan yok bildiğim kadarıyla.
-
Ben daha önce gittim spotçudan farkı yok geri iade de edemiyosun gitmeye değmeyecek bi yer.
-
moustache bunu yazdı
Ben daha önce gittim spotçudan farkı yok geri iade de edemiyosun gitmeye değmeyecek bi yer.
Fikren, reklam kokan hareketler. Zaten öyle bir ihale sonrası "halka" ucuz diye kesinlikle bedelinden aşağı satmazlar. Zinhar, elinde poşet "gümrükten", "THY elemanıyım, eşantiyon" diyen slogandan pek farkını göremiyorum.
-
Ben yoldayım bakalım bi şey çıkacak mı
-
Hava alanında çalışıyorum arada sırada kayıp eşya deposunu açıyorlar ihale için galiba içerisi büyük iki katlı yer full valiz dolu içerisi