Havada Saat:)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    -----------------------------
    la bu fonda çalan müzik ne sistem süper
    Şebnem Ferah-Bugün

Çok Güzel Olmuş Hocam Eline Sağlık..

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

ßisses bunu yazdı:

sen bence bu devreyi yapamazsın anca dalga geçersin arkadaşım. neyse amaç zaten büyük bir iş yaptım demek değil paylaştım belki bilmeyenler vardır diye. o dedin devreyide yapıp yollarım evine sorun değil. malzemeleri alın size  yapayım bu veya birbaşkasını burda kar amaçlıyormus gibi görünmek istemiyorum  selametle... 

ricin bunu yazdı:
    boş işler abicim bunlar bunları benim yeğende yapıyo anda ödev vs. olur bunlardan...yerse jammerlerden ekilenmeyen rf kumanda yapın da görek :D adamlar neler yapıyo siz saaatler ile uğraşıyonuz :D

Bisses birazcik onyargılı davranmıssin arkadasa, senin yaptigin calismaya camur atmamis, kotuleyen bir yazı yazmamis, sadece bunun yerine yapılabilecek cok daha guzel seyler var gibi bir yorum yapmis...Sen bunu yapamazsin,anca dalga gecersin demek ne demek, arkadasin profiline bakarsan yapip yapamayacigini anlarsin zaten. Yapip yapmamasi ana konumuz degil zaten, sen bir calisma yapip emek harcamissin, begenen faydalanir begenmeyen faydalanmaz... 

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek

Konuyu tekrar görünce aklıma geçenlerde yutupta gördüğüm bir video ve arkasından oceans twelve filmi geldi :D

http://youtube.com/watch?v=oLygWkHo9nw

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    AnaMuhalefet bunu yazdı:

ßisses bunu yazdı:

sen bence bu devreyi yapamazsın anca dalga geçersin arkadaşım. neyse amaç zaten büyük bir iş yaptım demek değil paylaştım belki bilmeyenler vardır diye. o dedin devreyide yapıp yollarım evine sorun değil. malzemeleri alın size yapayım bu veya birbaşkasını burda kar amaçlıyormus gibi görünmek istemiyorum selametle...

ricin bunu yazdı:
    boş işler abicim bunlar bunları benim yeğende yapıyo anda ödev vs. olur bunlardan...yerse jammerlerden ekilenmeyen rf kumanda yapın da görek :D adamlar neler yapıyo siz saaatler ile uğraşıyonuz :D

Bisses birazcik onyargılı davranmıssin arkadasa, senin yaptigin calismaya camur atmamis, kotuleyen bir yazı yazmamis, sadece bunun yerine yapılabilecek cok daha guzel seyler var gibi bir yorum yapmis...Sen bunu yapamazsin,anca dalga gecersin demek ne demek, arkadasin profiline bakarsan yapip yapamayacigini anlarsin zaten. Yapip yapmamasi ana konumuz degil zaten, sen bir calisma yapip emek harcamissin, begenen faydalanir begenmeyen faydalanmaz...

Meslektaşların birbirine Çamur atması olayı olarak bende algılanmaması gerektiğini savunuyorum,
    Neticede Elektronik Geniş bir Yelpaze Sunuyor, Gel gelelim Birbirimizin bilgi ve Maharetini de Küçümser
    Tarz yazılar yazmamamız da gerekmektedir. Her ne kadar Amaç iyiye Sevketmek olsada.

Devre hakkındaki Yorumumda şu Gayet Hoş bişey olmuş hele Karanlkta pek Sexi. :) Ellerine Sağlık

Edit: Yazılar neden bu kadar kayıyor anlamadım Opera Kullanan Arkadaşların Sayfayı Bozduğunu Farkettim, bir ara bende
    Operadan yazınca böyle olmuştu. Rene Üstat bi Düzeltme Çekebilirsen Çok Makbule geçer.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek
    AnaMuhalefet bunu yazdı:

ßisses bunu yazdı:

sen bence bu devreyi yapamazsın anca dalga geçersin arkadaşım. neyse amaç zaten büyük bir iş yaptım demek değil paylaştım belki bilmeyenler vardır diye. o dedin devreyide yapıp yollarım evine sorun değil. malzemeleri alın size yapayım bu veya birbaşkasını burda kar amaçlıyormus gibi görünmek istemiyorum selametle...

ricin bunu yazdı:

Bisses birazcik onyargılı davranmıssin arkadasa, senin yaptigin calismaya camur atmamis, kotuleyen bir yazı yazmamis, sadece bunun yerine yapılabilecek cok daha guzel seyler var gibi bir yorum yapmis...Sen bunu yapamazsin,anca dalga gecersin demek ne demek, arkadasin profiline bakarsan yapip yapamayacigini anlarsin zaten. Yapip yapmamasi ana konumuz degil zaten, sen bir calisma yapip emek harcamissin, begenen faydalanir begenmeyen faydalanmaz...

agresifim ßu ara :/ yorumlar için teşşekurler arkada çalan şarkı şeßo arkadaşLar hastasıyız:D

...
Toplam Hit: 14790 Toplam Mesaj: 26