Havai Fişek Atan Tabanca :S ?
-
tacir bunu yazdı:
-----------------------------bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
Herşey güzel de ruhsat sorunu en büyük sorun ya
-----------------------------ne için ruhsat??
-----------------------------Silah için ne için olcak.
Artık öle bakkaldan ekmek alır gibi silah alınmıyor.Ruhsatın olması gerek
-
fatura yeterli oluyor sanırım ruhsat a gerek yok kuru sıkı silahlarda.
-
Drawlord bunu yazdı:
fatura yeterli oluyor sanırım ruhsat a gerek yok kuru sıkı silahlarda.
-----------------------------Ben kuru sıkı değil havalıdan bahsediyrm
-
havalı yı bilemicem onun ruhsat fiyatları filan epey para tutuomuş ama senelik.
-
Drawlord bunu yazdı:
havalı yı bilemicem onun ruhsat fiyatları filan epey para tutuomuş ama senelik.
-----------------------------Silahdan fazla ruhsata para veriyorsun :|
Benım ark. pahalı o işler dedi.Bide kuyumcu falan filan olana veriyorlarmıs ruhsatı herkeze yokmus.
-
evet burada mke var oradaki fiyatlara bakarak bir inceleme yaptım gereginden pahali tabancalar icin yıllık 1.5 milyar civari bir ruhsat parası tufeklerı bılemıcem ve silahın parası fln alımı dert ztn en az 1 ev filan hipotek yapmak zorundasın emniyet e silah aldıgına dair belge vereceksin fln uzun iş .
-
havalı tüfeklere ruhsat gerekmiyo, fatura yetiyo. en son 6 ay önce almıştım sanırsam. ama yılbaşında yeni bi yasa girdimi takip etmedim de sanmıyorum.
-
TrKomando89 bunu yazdı:
havalı tüfeklere ruhsat gerekmiyo, fatura yetiyo. en son 6 ay önce almıştım sanırsam. ama yılbaşında yeni bi yasa girdimi takip etmedim de sanmıyorum.
-----------------------------Havalı tabanca.Nasıl yani fatura yetiyor.Simdi gitsem dükkana versem parasını alıyorum silahı sonra polis falan üstümde yakalarsa suc oluyor mu
-
evet parasını verip, tüfeği alıp çıkıyosun. hatta benim aldığım dükkan emniyetle karşı karşıydı, nöbetçi polise kolay gelsin deyip de geçtim bişi demedi. Kılıfında, ve mermileriyle ayrı yerde taşırsan, nakliye yapıyorum diyerek kurtulabilirsin.
Taşıma ruhsatı olmayan gerçek tabancalar için bile geçerli bu. daha doğrusu emniyete bildirmek gerekiyo yasal prosedür de ama, polis böyle durumda bişey demiyo. şarjörle silah ayrı yerde olsun yeter. arabanın farklı torpidolarında mesela
geçen yazdan beri ava çıkmıyorum ama sen gene de bi sor istersen aldığın yere. ruhsat zorunluluğu getirildiğini sanmıyorum
-
TrKomando89 bunu yazdı:
-----------------------------evet parasını verip, tüfeği alıp çıkıyosun. hatta benim aldığım dükkan emniyetle karşı karşıydı, nöbetçi polise kolay gelsin deyip de geçtim bişi demedi. Kılıfında, ve mermileriyle ayrı yerde taşırsan, nakliye yapıyorum diyerek kurtulabilirsin.
Taşıma ruhsatı olmayan gerçek tabancalar için bile geçerli bu. daha doğrusu emniyete bildirmek gerekiyo yasal prosedür de ama, polis böyle durumda bişey demiyo. şarjörle silah ayrı yerde olsun yeter. arabanın farklı torpidolarında mesela
geçen yazdan beri ava çıkmıyorum ama sen gene de bi sor istersen aldığın yere. ruhsat zorunluluğu getirildiğini sanmıyorum
-----------------------------O zaman bi arayayım dükkanı eğer öleyse alayım bari :)
18 yaşından kücügüm inşallah sorun olmaz