Havale Ücreti...
-
abi bankada benm hesabım yok ki:S garanti bankasından yapıcam işlemi... mq nası olcak bu iş yaw... suadiye şubesine yatırılcak die mail geldi şimdi hesap no fln yazmışlar... hesap adı fln... bankada hesabım yoksa ne olur ki?? yani ücret ne kadar artar...
arkadaşlar da ptt den yatır dio:S 3 ytl fln alınır dio...
-
ya dediler ya sana işte eğer kartın yoksa havale ücreti 20 ytl falan alırlar en fazla ama eğer kartı olan biri bulursan yada bankacıyı ikna edersen almaz tamamen onların insiyatifine kalmış bişey zaten yatırmadan önce sorarlar ama havale ucreti bu kadar falan diye
-
pttden isme havale yap en iyisi ben garantiden 400 milyon için 22 milyon ödedim pttde 500 milyonu 5 milyona yolluyorsun
-
en iyisi internetten göndermek, bedava :) eft de 2 ytl :)
-
saolun beyler yardımlarınız için.. sabah gittim garantiye kapalı :\
ptt ye gittim kapalı:\
her zmn mı böle bana mı denk geldi anlamadım bişe neyse eyw.. saolun.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
en iyisi internetten göndermek, bedava :) eft de 2 ytl :)
-----------------------------abi hiçbişeye üyeliğim yok ki:S
nasıl yapıcam üyelik olmadan göndermeyi :S
-
ya git bi bankadan hesap aç (tercihen garanti bankası) internet bankacılığınıda aç hesabın ayrıyeten. sana şifre parola falan vercekler. onlarla internetten hesabına giriş yapıp istediğin yere havale yap. ordanda cüzi bir miktar kesiyorlar 1-2 ytl falan sanırım havale yaptığında. ama hesap açıp internet bankacılığınıda aktifleştirmen 1 hafta falan sürer. sen salıya kadar yatırmam lazım diyosun. onun içinde bişiler düşün artık. bide sanırım sokaklardaki atmlerden havale yapınca daha az kesiyolar. ama onun içinde bankada hesabın olması lazım ve atm kartı
-
Kara_Mc bunu yazdı:
-----------------------------saolun beyler yardımlarınız için.. sabah gittim garantiye kapalı :\
ptt ye gittim kapalı:\
her zmn mı böle bana mı denk geldi anlamadım bişe neyse eyw.. saolun.
-----------------------------Cumartesi ve pazar günleri sadece Garanti değil bütün bankalar kapalı olur :)