folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Havaleli İnternet Alışverişlerinin Yolu Yordamı Nedir ?

Havaleli İnternet Alışverişlerinin Yolu Yordamı Nedir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Hocalar ilk defa netten bişey sipariş ettim bana bir banka hesap no ve sipariş numarası verdi şimdi napıcam ben bankaya gittiğimde tam anlamadım olayı ? :D

Avukat/Hukukçu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

verdikleri hesap numarasına ürün tutarını yatıracaksın.Açıklamasınada sipariş numarasını filan yaz.MAkbuzunu  al sakla gerekirse mail atarsın

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Şimdi yarın bankaya gittiğim zaman parayı yatırınca benden bi açıklama gibi bişeymi isteyecekler ? bende onlara bu sipariş numarasınımı söyleyeceğim ?

Avukat/Hukukçu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Gişedeki görevliye diceksinki "şu hesaba şu kadar para yollamak istiyorum, lütfen açıklama kısmına şunları şunları yazarmısınız?"

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

EpheSuS bunu yazdı:
    -----------------------------

Şimdi yarın bankaya gittiğim zaman parayı yatırınca benden bi açıklama gibi bişeymi isteyecekler ? bende onlara bu sipariş numarasınımı söyleyeceğim ?

-----------------------------

git bankaya de ki ben bunu netten aldım açıklamasına bunu bunu yazmam gerekiyor hallederler

Yapay zeka, zeka değildir.
Toplam Hit: 713 Toplam Mesaj: 5