folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Havalı Silahta En Son Nokta

Havalı Silahta En Son Nokta

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    arakdaşlar niye bu tarz şeyleri kendiniz yapmayı düşünmüyorsunuz...bence çok eylenceli bir uğraş olacaktır....benim üzerinde açlıştığım bir akrep modeli var bitince resimlerini paylaşıcam ve büyük ihtimalle de satışa sunucam..altta roekt atarı vs. olucak...şu selenoidler bir gelsinde ozaman projenin yarısı bitmiş olucak...bu hazır aletlere bu akdar para vermenin ne gereği var...kolay  gelsin...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyber-works
    cyber-works's avatar
    Erkek
    hatsandan uzak durun bencede berbat bir tüfek.Resimlere bittim param olsada alsam manyak bir zevk bu :S

ferman sende dert çekmek bizde senden ayığız bu sarhoş halimizle sen insan kanı içersin biz üzüm kanı söyle, kötülük bunun neresinde?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ate_ist
    ate_ist's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bu birazda maddi durumla alakalı hatsan düşük bütçeliler için iyi bir seçim yada başlamak isteyen arkadaşlar için sonrasında ise para durumuna göre piyasada o kadar çok çeşit havalı silah var kı kafanıza göre bir tane seçilebilirsiniz ama amerikan olur ama rus olur ama çin olur ama alman olur sonuçta maddiyat ön planda sonrasında iyi silahlarla 200 metrelik atışlar yapabilirsiniz :D :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek
    Gamo shadow serisi bombadır. Eniştem sayesinde kullanmış birisi olarak diyebilirim ki, attığını vurmak sözü hafif kalır bu seri için (: İncecik demir boru, en sonuna 5 kuruş. Atıştan sonra şekli kaymış bir 5 kuruş ve parayla birleşmiş bir pellet(: O böyle test ederdi tüfeğini ve saçma çeşitlerini, özellikle uzun tutardı boruyu ki ne kadar düzgün gittiğini anlayabilsin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabuCe
    kabuCe's avatar
    Erkek
    50 calibre, yaklaşık 12mm civarı sanırım, olanlardan Türkiyede bulabilir miyiz? Domuz indirmek için :D

...Orada Olmayan Adam...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Bnde var bi tane.Aq bikeresinde kırıkken tetiğe bastım tüfek çatladı:D neyse snra vidaladım filan =) şu an iyi atıyo.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

ricin bunu yazdı:
    -----------------------------
    arakdaşlar niye bu tarz şeyleri kendiniz yapmayı düşünmüyorsunuz...bence çok eylenceli bir uğraş olacaktır....benim üzerinde açlıştığım bir akrep modeli var bitince resimlerini paylaşıcam ve büyük ihtimalle de satışa sunucam..altta roekt atarı vs. olucak...şu selenoidler bir gelsinde ozaman projenin yarısı bitmiş olucak...bu hazır aletlere bu akdar para vermenin ne gereği var...kolay  gelsin...

hocam kusura bakmada hiç bişey bilmediğin belli galiba.o hazır alet dediğin şeyin yayını görsen kaçarsın.Ki bunların daha serttir.O yayı nası sıkıştırıp zapt etmeyi düşünüyon? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    biz de almıştık 70 ytllik dandirik bişi :D 20 metreden falan zor vuruyorduk hedefleri

We can be more, we can be much more.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Bununla hangi serçeye süikast düzenlenir :) ulen buna vereceğin paraya git silah al :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    skyvalet bunu yazdı:

ricin bunu yazdı:

hocam kusura bakmada hiç bişey bilmediğin belli galiba.o hazır alet dediğin şeyin yayını görsen kaçarsın.Ki bunların daha serttir.O yayı nası sıkıştırıp zapt etmeyi düşünüyon? 

kardeş yapacağın sadece mekanikten ibaret adam bunu nasıl yaptıysalar sende bütün parçaları tek tek yapacaksın veya yeni fikirler ortaya koyacaksın ki senin yaptığının bir farkı olsun...

benim yapacağım şeyde yay yok tamamen elektronik micro işlemci kontrollü co2 tüplü bir silah olacak...anladı?

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
Toplam Hit: 21903 Toplam Mesaj: 33