Havalı Tüfeği Olan Buraya
-
gamo cfx 4.5 kalibre olanı mevcut diğer 4.5 kalibre saçmaya göre bi gıdım daha ağır olan gomo rocket le 55-60mt de gövdeye yakın mesafede kafaya hedef alırım namıdiar kelle avcısı :) orta okul lise dönemin de tam bi katliamcıydım rabbim affetsin
bu aralar merakım zıpkından yana ama bu alanda acemiyim adana civarında profosyonel bazda dalan mürid varsa takılabiliriz
taekwondo tarafından 26/Nis/14 00:06 tarihinde düzenlenmiştir -

Hatsan mod 55 S. Severim yavrumu. Önce ESER almıştım. Memnun kalmadım plastik dipçikden dolayı. 240 TL ya bunu aldım sonra hakkını da veriyor. Dürbünü ayrı aldım sonra. Daha doğrusu eniştem hediye etti dürbünü de Remington 3-9X40E. tüfeğinden pahalı bu dürbün diyordu ama bilmiyorum :D
Ekleme: Şimdi dikkat ettimde sendeki tüfek benim ilk alıp sonra iade ettiğim. Hocam 30 atış yapıyorum yapmıyorum vidalar gevşiyor hemen onun sende sıkıntı olmadı mı? Dipçik ayarı vidalar gevşedikçe bozuluyordu. Tornavida ile habire sıkıyordum. Beşinci gün iade edip bunu aldım ben.
kadirozdemir tarafından 26/Nis/14 00:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Bir tane ispanyol mali vardi bende,
Yayini amortisör yayiyla degistirmistim.
Canavar olmuştu. Sonra dagildi tabi kecesi falan.
Fantazi arayanlara tavsiye ederim.
-
Bende webley jaguar var .22'lik, canavar gibi. uzun zamandır kullanamıyorum ama malatyada bıraktığım için. satabilirim aslında isteyen olursa.
-
burayı alim resmi akşam atarım
-
Bu havali silahlarin ne farki var normallerden acaba avlanirken mesela kan falan cikarmadan mi olduruyor ne farki oluyor bunlarin
-
antivirus bunu yazdı
Bu havali silahlarin ne farki var normallerden acaba avlanirken mesela kan falan cikarmadan mi olduruyor ne farki oluyor bunlarin
Barut yok hocam bunlarda. Normal küçük bir saçmayı hava gücü ile sıkıyor. Normal fişekde bir sıkarsın sayısız saçma dağılır. Bunlar bildiğin ufacık saçma. Avlanma da yasakdır normalde bu tüfekler ile sadece atıcılık için kullanabilirsin. Ruhsat gerektirmez ayrıca gidip parayı verip direk alırsın.
-
http://www.hatsan.com.tr/tr_yeni_galatian_iv.html
Bendeki de bundan,2 senedir kullanıyorum tek sıkıntım pompası. Hava basarken anam ağlıyor.
-
Ankarada ava baliga giden varsa bana bi haber etsinde +1 olayim bende.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Ankarada ava baliga giden varsa bana bi haber etsinde +1 olayim bende.
Ankara'da balık avı etkinliği yapın bence,izmit'ten katılayım bende :)