Havalı Tüfek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

Hocam 600-700 liraya tataryayı al daha iyi olur av felanda yaparsın  ben havalı tüfekleri fazla sevmiyorum alacaksanda youtubeden videolarına bak istediğin gibimi diye hatsanların videosu çokdu

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snooper
    snooper's avatar
    Erkek

pahalı olmasın, ama dandik de olmasın diyosan incele derim.

http://www.torunsilah.com/tr-TR/index.php?page=urunler&catid=732&urunid=0

sana çirkin dediler düşmanı oldum güzelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

ispanyol gamo cfx  4.5 calibre eski bir kelle avcısı olarak kullanmakta olduğum ve önereceğim nacizane tek tüfek gerisi benim nazarımda boş .... saçma tavsiyesi olarak kış şartlarında gamo rocket yazın istedini kullan yada yaz kış rocket bu nun boyu diğer 4.5 lere göre bi gıdım uzun ve agır yaptığım  15-20 mt saçmayla saçmaya atışlarda hedefi en iyi bulan bu . alacağın tüfek hangi marka olursa olsun yiv setlerini kontrol et neüdü mechul saçma markalarını alıp sıkma 5.5 calibre alma yazık etmiş olursun bu tüfekle 50-60 mt normal hava şartlarında serçe vb kafasından oldu yere mıhlama garintili tarafımdan . 100-200 mtre arasıda saçmayı hedefle buluştur düşürmem demez cüsse farketmeksizin alabak karga karatavuk vsre artık herkimse .. 4.5 calibredeki ısrarım saçmaların çıkış hızından kaynaklı  100 mtreyi atıyorum 2 sadisede bulur diğeri 3 ve tüfek ilerleyen süreçlerde bu hantallığı 5.5 te daha bariz belli edecektir artık sıktığın saçmayı havada görebiliyor olursun belli bi zaman sonra heralde kuş olsan beklemezsin :)) 4.5 dezavantajı rüzgarlı havalarda savrulmadır onun içinde saçma tavsiyesinde bulundum gerisini ya rüzgarı hesaplayacaksın yada mesafeyi kısa tutacaksın o havalarda okadar şimdiya kadar 5.5 düşürüpte 4.5 düşürmediği bir ava tanık olamadım bir sincabı 30 metre yüksekte kafatasını rahatlıkla delip geçebilmekte . 150 mt civarı dağ yamacını bölmüş bir derenin bi yamacından diğer yamacındaki karatavuk u çok rahat düşürdüğüne çok kez tanık ım pişman olmassın olursanda 20 gün içinde faturalı vsre ben alırım bundan daha iyi tavsiye bulamassın :)) iyi avlar attığın yere dikkat et insan olabilme ihtimalini aklından çıkarma bu makineler tehlikeli diğer havalı tüfeklere benzemez menzili 100 mt ancadır yetişmez vsre aman !!

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Adam akıllı havalı arıyorsan diana hariç markalara bakma, vatkaya lastik geçirir atletin üstünden takarsın tepmede canını acıtmaz, laserpointer mantıklıdır dürbün gibi şeyleri düşünme mesafen maksimum 90-105 metre olacak.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Bunlar oyuncak diye geçiyor diye biliyorum yasada, doğrumudur? Taşıma bulundurma falan durumları ne bunların?

:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

Onu bunu bilmemde, bu safir t14'ler var m16 benzeri.. acaip hoşuma gidiyor.

http://www.youtube.com/watch?v=buZLlYOpqQ4

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

wasd bunu yazdı:
    -----------------------------

Bunlar oyuncak diye geçiyor diye biliyorum yasada, doğrumudur? Taşıma bulundurma falan durumları ne bunların?

normalde bunlarla av yasak arkadaşım ruhsata lüzüm yok ve kesinlikle oyuncak değildir!! hiç şakası da yoktur affı da özellikle tavsiye edilen modellerin . lise yıllarımdan kalma bi hobi olup şimdilerde sadece cırlavık yani ağustos böcekelerini evden uzaklastırma maksatlı kullandığım makine, eskiden katliamcıymısım meger nasıl veririm o canların hesabını bilmem :(( bu katliyamcı niyetle alacaklara son pimanlık fayda vermez diyorum rabbim affetsin 

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek

kafkafkaf bunu yazdı:

siganfu bunu yazdı:

mod 125 kullanicisiyim. tufek bayagi etkili. söylenenlerin aksine düzgünde vuruyor. en azindan bendeki öyle.

ne kadar zamandan beri kullanıyorsun?

vidalarda gevşeme oldu mu?

dürbünlümü kullanıyorsun?

dürbünlü ise dampa ayağın varmı yoksa herhangi sorun yaşadın mı?

4 seneye yakın kullanyorum.
    vidalarda gevseme oluyor ama oda sorun teşkil etmiyor. musluklara sarilan conta ile sarip taktım vidayi hallettim.
    genelde dürbunlu kullaniyorum.
    dampa ayak yok. durbunu tutan ayaklığın cevresine kat kat conta sardim. durbune giden sarsintiyi emiyor. kayma yapmiyor. dampasiz kullaniyorum. durbundede bozulma olmadi. 80 metreden iyi peletlerle sarap şişesini rahatlıkla kırıyorum. diger havalılara göre daha agir ve tepmesi çok. ama acayip güçlü. çelik soba kovasini delmişliğim var. mod 125 tamamen tercih meselesi. gerçekten etkili bişey istiyorsan tavsiye ederim.  bu arada havali tufeklerin hepsi yivlidir. isabet orani yiv ve setlerin düzgünlüğuyle alakalı. alirken namlusunun içine bak. bazilarinda sorun oluyormuş. benimki sansima iyi çıkti. valikatrancı.com dan almiştim. güvenilirdir.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
Toplam Hit: 3737 Toplam Mesaj: 19