Havalimanı İle Haşır Neşır Olanlar
-
(saç kurutma makinası tırnak makası saç düzleştirici yurtdışına uyumlu priz tıraş makinesi) bunları bagaja ver + straş makinasının pilini sök. bagajı verdikten sonra kendi kendine çalışıyor ses yapıyor sorun oluyor.
-
can498 bunu yazdı:
-----------------------------
(saç kurutma makinası tırnak makası saç düzleştirici yurtdışına uyumlu priz tıraş makinesi) bunları bagaja ver + straş makinasının pilini sök. bagajı verdikten sonra kendi kendine çalışıyor ses yapıyor sorun oluyor.
-----------------------------traş makinesi pilsiz şarjlı onuda attım bavula cihazdan kontrolden geçerse derin nefes alıcam :D
-
Bavuldakilere pek sorun çıkarmıyorlar. Önemli olan yanına aldıkların. Laptopu da çıkarttırıyorlar ayrıca. Yanına metal bi şi alma. Bavul önemli değil.
-
bavula 1000 parçalık lego koyup geçer var.Amcam hızar motoru getirdiydi:Dbu bavulda değil ama getirdi:D
-
Ransack bunu yazdı:
can498 bunu yazdı:
-----------------------------traş makinesi pilsiz şarjlı onuda attım bavula cihazdan kontrolden geçerse derin nefes alıcam :D
-----------------------------hocam bu kadar stres yapma hiç bişey demicekler bile zaten, benim bütün traş setim harddisklerimin bazıları vs hep bavuldaydı, böle şeler sokamazsın die bi asak yok ki :)
-
yaw inat edip biri kıllığına bu yasak dicek ya eşyamda orda kalıcak ona ayar alıyorum :W nese inş dedikleriniz gibi çıkarda hepsi geçer :D
-
-
bence sen çok stres yapçan..adam kıllancak bu herif niye böle tedirgin diye, bakacakları yoksa da boşalttırcaklar bütün bavulu=)
-
hayirdir hocam nereye?
-
zumsuk bunu yazdı:
http://www.esenbogaairport.com/tr-TR/ucus_oncesi/Pages/yasaklimaddeler.aspx
gogıl'ı seviyoruk
-----------------------------Orda da çok abartılı hocam. Spor malzemeleri yasak yazmışlar ama ben Madrid'den İstanbul'a baseball sopası getirmiştim :)