Havayolu Şirketlerinin Cinlikleri, Lütfen Dikkat.
-
Gençler sizler de onları tongaya düşürün.
Şöyle ki ; 12:00 13:00 14:00 15:00 seçenekleri var. Size de 14:00 olanı uygun ve 12:00 sizin için hiçbir şey ifade etmiyor. Bu durumda 12:00 için sürekli takipte olun ki size en uygun olan için fiyat oynamasın.
Sadece hipotez, çurutulebilir. Saygı duyarim.
-
Yolculuk nere Kaan?
-
sniperscope bunu yazdı
Yolculuk nere Kaan?
Küçük bir avrupa turu abi
-
Vay cakallar
Bemizde balayi icin italyaya gidicez 4 5 kere bakmisimdir fiyatlara. tabi daha 6 ay var 2 kez degisiklik farkettim demekki bundanmis
Bilgilendirme icin tesekkurler
-
Vay amk düz esnafla ulusal çapta kurumsal bi firmanın hiç bi farkı yok, birisi yağlayıp zkyor diğeri kuru kuru
-
Senede en az 10 defa uçakla yolculuk yapıyorum ne büyük sazanmışım ki hiç farketmedim. Paylaşım için teşekkürler. Artık daha dikkatli olacam.
-
Şeytanın aklına gelmez
-
Farklı bir ekleme daha yapayım.
skyscanner.com kullanmanızı öneriyorum. Düzgün firmalardan aldıktan sonra problem yaşamazsınız.
-
thy ve bora jet hariç tüm firmalarda ve ayrıca skyscanner obilet vs gibi araıların hepsinde gördüm.
özellikle 12 gün boyunca günde 5 6 defa borajete aynı uçuşa baktım 5 lira zor oynadı.
skyscannerda günde minimum %5 -%10 değişiyor çok sorarsan.
-
böyle bir şey olacağını sanmıyorum,
uçak olayı biraz alicengizli bir iş hocam. sen uçuşa bakarsın baktığın ücretin sınıfından son 2 yerdir gider 2 kişi rezervasyon alır 5 dk sonra bir üst sınıfın fiyatı karşına çıkar. aradan 3 saat geçer rez. opsiyonu biter tekrar kontrol edersin eski düşük ücret karşına çıkar. bu sadece yaşananlarla olabileceklerle ilgili bir seçenek daha bunun kaç farklı türü var.
şöyle de bir şey var mesela random bir acenteye gittiniz bilet alcam şu tarih şu saat dediniz adam baktı xxx fiyat verdi size çok geldi başka bi yere bakayım yada şimdilik kalsın dediniz. yanda başka acenteye gittiniz adam size xxx+40 tl derse bilinki biraz önce sorduğunuz yerde ki eleman uçağı boş rezervasyonlarla tutuyordur. çok işler dönüyor böyle işlerde o yüzden hava yollarının böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum çünkü havayoluna gelene kadar aracılar sikiyor milleti zaten.
evet ama başka ülkelerden daha uygun fiyatlamalar çıkabiliyor bu tamamen acente farkından kur farkından vs vs gibi olaylardan kaynaklanmaktadır.
aklınız da varsa böyle sorular cevaplayabilirim,
havacılık şirketinde çalışıyorum böyle işlerle pişiyorum bu ara