folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Havayolu Şirketlerinin Cinlikleri, Lütfen Dikkat.

Havayolu Şirketlerinin Cinlikleri, Lütfen Dikkat.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Gençler sizler de onları tongaya düşürün.

Şöyle ki ; 12:00 13:00 14:00 15:00 seçenekleri var. Size de 14:00 olanı uygun ve 12:00 sizin için hiçbir şey ifade etmiyor. Bu durumda 12:00 için sürekli takipte olun ki size en uygun olan için fiyat oynamasın. 

Sadece hipotez, çurutulebilir. Saygı duyarim. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yolculuk nere Kaan?

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı

Yolculuk nere Kaan?

Küçük bir avrupa turu abi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek

Vay cakallar 

Bemizde balayi icin italyaya gidicez 4 5 kere bakmisimdir fiyatlara. tabi daha 6 ay var 2 kez degisiklik farkettim demekki bundanmis 

Bilgilendirme icin tesekkurler

ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek

Vay amk düz esnafla ulusal çapta kurumsal bi firmanın hiç bi farkı yok, birisi yağlayıp zkyor diğeri kuru kuru

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek

Senede en az 10 defa uçakla yolculuk yapıyorum ne büyük sazanmışım ki hiç farketmedim. Paylaşım için teşekkürler. Artık daha dikkatli olacam.

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Şeytanın aklına gelmez

www.kriptopedi.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Farklı bir ekleme daha yapayım.

skyscanner.com kullanmanızı öneriyorum. Düzgün firmalardan aldıktan sonra problem yaşamazsınız.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

thy ve bora jet hariç tüm firmalarda ve ayrıca skyscanner obilet vs gibi araıların hepsinde gördüm.

özellikle 12 gün boyunca günde 5 6 defa borajete aynı uçuşa baktım 5 lira zor oynadı.

skyscannerda günde minimum %5 -%10 değişiyor çok sorarsan.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

böyle bir şey olacağını sanmıyorum,

uçak olayı biraz alicengizli bir iş hocam. sen uçuşa bakarsın baktığın ücretin sınıfından son 2 yerdir gider 2 kişi rezervasyon alır 5 dk sonra bir üst sınıfın fiyatı karşına çıkar. aradan 3 saat geçer rez. opsiyonu biter tekrar kontrol edersin eski düşük ücret karşına çıkar. bu sadece yaşananlarla olabileceklerle ilgili bir seçenek daha bunun kaç farklı türü var.

şöyle de bir şey var mesela random bir acenteye gittiniz bilet alcam şu tarih şu saat dediniz adam baktı xxx fiyat verdi size çok geldi başka bi yere bakayım yada şimdilik kalsın dediniz. yanda başka acenteye gittiniz adam size xxx+40 tl derse bilinki biraz önce sorduğunuz yerde ki eleman uçağı boş rezervasyonlarla tutuyordur. çok işler dönüyor böyle işlerde o yüzden hava yollarının böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum çünkü havayoluna gelene kadar aracılar sikiyor milleti zaten.

evet ama başka ülkelerden daha uygun fiyatlamalar çıkabiliyor bu tamamen acente farkından kur farkından vs vs gibi olaylardan kaynaklanmaktadır. 

aklınız da varsa böyle sorular cevaplayabilirim,

havacılık şirketinde çalışıyorum böyle işlerle pişiyorum bu ara

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
Toplam Hit: 5603 Toplam Mesaj: 38
thy pegasus havayolu hava yolu easyjet ryanair airfrance