Havelsan'dan 25 000 TL Ödüllü Oyun
-
çizik
-
Bence 25k ile istedikleri şeyi karşılamak imkansız. İşsiz güçsüz bir sürü adam olsa bile yok abi.
20K ödüllü kısa film yarışmaları var, 1 dakikalık video çekiyorsun, para cepte...
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
Ben katıldım ancak proje dosyam 21 sayfa olduğu için kabul etmediler. 25000TL bu zamanda çok iyi para. Grup olarak değil tek katılıyorum. Böylece parayı bölüşmeme gerek kalmayacak. Güneşin çamuru kurutmasını fln yaptım ama ağaçların yapraklarındaki klorofilin güneş ışınlarını kullanıp ATP üretirken yaptığı kalvin döngüsündeki ikinci fazı yapamadım ama olsun.
:) :) :)
Ulan başta dehşetle oha herif canavar gibi yapmış milletin dalga geçtiği şeyi diye hayretle okudum çok ama çok güldüm.
Yani tahribatta özelliklede yazı okuyarak pek gülmem çok sağlam güldüm.
çok klas olmuş
-
Noyan bunu yazdı
Bence 25k ile istedikleri şeyi karşılamak imkansız. İşsiz güçsüz bir sürü adam olsa bile yok abi.
20K ödüllü kısa film yarışmaları var, 1 dakikalık video çekiyorsun, para cepte...
:D
https://www.youtube.com/watch?v=S3m1g6kWK9g&ab_channel=CemY%C4%B1lmaz
-
HAVELSAN'ın 25.000 TL 'lik "ciddi oyun" yarışmasına katılacağınıza, Zeytinburnu Belediyesi'nin Fotoğraf Yarışmalarına Katılın Daha Az Emek Harcayın Daha Fazla Para KAZANIN..
fly_on_the_shit tarafından 31/Oca/17 04:54 tarihinde düzenlenmiştir -
billboardda gördüğüm milli irade temalı fotoğraf mı neydi bişey yarışmanın ödülüyle aynı
-
aklıma arkadaşımın babası geldi
adam halıcı üniversitelerde yarışma yaptırıp halı tasarlatıyordu ödülde çük gibi 1-2 bin tl sonra fabrikada yaptırıp halıları yabancılara el emeği göz nuru diye 20 30k dan satıyordu
ülkecek hep birbirimizi nasıl küsküleriz peşindeyiz yazık
-
Çok yanlış düşünüyorsunuz. Önemli olan 25 bin lira değil. Havelsanda staj ve aday mühendislik imkanı. Bu yarışmayı kazanan ciddi manada referans sahibi olacaktır. Yarışma sırasında kazanılan çevrede cabası.
Havelsan ve bu tarz devlet bağlantılı kurumlara giremiyorum. Sadece yatırımcı olarak bile derdim kurun bi ekip kişi başı 25 bin lira veriyim diye :)
Şu anda o kadar mükemmel bir yetenekte değilim ama katılmak isteyen olursa mekanik çizimler için konuşabiliriz. azda olsa yardımım dokunur. credits'te adım geçse yeter