Havlu Ariyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@YaSevYaTerkEt : Evet hocam hem kaliteli olsun, hemde ucuz olsun. Kalite dedigimde oyle ahim sahim falan degil.

@DJ_Alper : Ah hacim, orada olsam, sorun kalmayacakta, aramizda dagi gectim, kitalar var. Odeme ise, sadece cok cuzzi miktar odeme yapacam, birader kalkip fabrikaya, inceleme yapacak o Tamam derse, gemiye yuklendiginde kalanini LC veya TT

@sezoo : Ustad aksam eve gidince, sana detaylari pm atayim, su an ofisteyim, evrak cantam evde kaldi.

@snnyk : Sen oyle zannet.... amk bu japonlarin adamlar neredeyse, ortacag avrupasindaki krallar gibiler, daha fazla yemek icin yediklerini kusacaklar.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

netten araştır bir ara görüş derim ben

denizli firmalarınada bak Türkiyede daha uygununu bulamazsın çünkü

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Kaç ay süreyle alacaksın?

Toplam ihtiyaç bellimi ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
    -----------------------------

Kaç ay süreyle alacaksın?

Toplam ihtiyaç bellimi ?

Olursa, surekli ay falan yok.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Bursa - Özdilek.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

bana pm at detayları dayım havlucu toptancı ayarlayabilirse(ki muhtemelen ayarlar) yardım ederim ;) denizliden ayarlarız yalnız.. istiyosan bursadayım şuan bursadan da bi şeyler yapabilirim..

edit: daha önce gezmeye gelen japonlarla fotoğraflarımız var :D ilişkilerimiz de iyi yani :P ben zaten aşırı kıllı olduğumdan sempatik buluyor demek ki :| 

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

tarzan bunu yazdı:

edit: daha önce gezmeye gelen japonlarla fotoğraflarımız var :D ilişkilerimiz de iyi yani :P ben zaten aşırı kıllı olduğumdan sempatik buluyor demek ki :| 

tarzan.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bidon
    bidon's avatar
    Erkek

hocam havlucu tanıdık yok ama hani havlulara herhangi bir tekstil aksesuarı (dantel, lastık, kordon) lazım olursa osmanbeyde aksesuarcı firmamız oldugunu söylemek isterim.

Because none of us are as cruel as all of us.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    vay be..50 bin adet :) bakınayım hele..Belki bende tanidik bulurum :D

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:

tarzan.

ha?

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 4478 Toplam Mesaj: 29