Havlu Ariyorum
-
@YaSevYaTerkEt : Evet hocam hem kaliteli olsun, hemde ucuz olsun. Kalite dedigimde oyle ahim sahim falan degil.
@DJ_Alper : Ah hacim, orada olsam, sorun kalmayacakta, aramizda dagi gectim, kitalar var. Odeme ise, sadece cok cuzzi miktar odeme yapacam, birader kalkip fabrikaya, inceleme yapacak o Tamam derse, gemiye yuklendiginde kalanini LC veya TT
@sezoo : Ustad aksam eve gidince, sana detaylari pm atayim, su an ofisteyim, evrak cantam evde kaldi.
@snnyk : Sen oyle zannet.... amk bu japonlarin adamlar neredeyse, ortacag avrupasindaki krallar gibiler, daha fazla yemek icin yediklerini kusacaklar.
-
netten araştır bir ara görüş derim ben
denizli firmalarınada bak Türkiyede daha uygununu bulamazsın çünkü
-
Kaç ay süreyle alacaksın?
Toplam ihtiyaç bellimi ?
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------
Kaç ay süreyle alacaksın?
Toplam ihtiyaç bellimi ?
-----------------------------Olursa, surekli ay falan yok.
-
Bursa - Özdilek.
-
bana pm at detayları dayım havlucu toptancı ayarlayabilirse(ki muhtemelen ayarlar) yardım ederim ;) denizliden ayarlarız yalnız.. istiyosan bursadayım şuan bursadan da bi şeyler yapabilirim..
edit: daha önce gezmeye gelen japonlarla fotoğraflarımız var :D ilişkilerimiz de iyi yani :P ben zaten aşırı kıllı olduğumdan sempatik buluyor demek ki :|
-
tarzan bunu yazdı:
edit: daha önce gezmeye gelen japonlarla fotoğraflarımız var :D ilişkilerimiz de iyi yani :P ben zaten aşırı kıllı olduğumdan sempatik buluyor demek ki :|
-----------------------------tarzan.
-
hocam havlucu tanıdık yok ama hani havlulara herhangi bir tekstil aksesuarı (dantel, lastık, kordon) lazım olursa osmanbeyde aksesuarcı firmamız oldugunu söylemek isterim.
-
vay be..50 bin adet :) bakınayım hele..Belki bende tanidik bulurum :D
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------tarzan.
ha?