Havuz Problemi: Melih Gökçek'in 'Kılıçdaroğlu'nun Da Var Dediği Havuzlu Villa
-

arkadaşlar melih gökçek'in bu sözleri hakkında düşünceleriniz nedir...
-
eğer buysa soruyorum benim annem babam memur, cve bu şekilde bir -yazlık- alabiliyoruz.
bu bir villa mıdır ?
-

bu pankartı açarak ne amaçlıyorlar... yarın erdoğan sakaryaya geliyor bende bir pankart açıcam... slogan bulamıyorum..
-
adam bürokrat, milletvekili.
böyle şeyleri almak bu seviyedeki bir kişi için zor olmasa gerek.
milyarlık ihalelerden bahsetmiyoruz ki burada.
-
Hani bi laf vardır ya; "Milletin derdi olmuşuz, demek ki zamanında iyi koymuşuz" diye... Gökçek 150€luk sayacı 300€ya nasıl millete sattığını açıklasın, sonra gitsin soda içsin yediği bunca lafın üstüne anca sindirir...
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
adam bürokrat, milletvekili.
böyle şeyleri almak bu seviyedeki bir kişi için zor olmasa gerek.
milyarlık ihalelerden bahsetmiyoruz ki burada.
-----------------------------Evet bencede CHPliler neden bu tartışmayı çıkardı anlamadım.
-
Ne var ki bunda, adam milyon dolarlık yeni audi makam arabası aldırdı partiye, havuzlu villa yaptırması çağdışı mı?

Siyaset fakirlerin işi değildir. Hiç fakir siyasetçi görmedim. Ben halkın içinden geldim laflarına falan da inanmayın. Hangi siyasetçi söylüyorsa yalandır.
-
Havuzlu villası olması umrumda değil.. Ama tükürdüğünü yalamayacaksın arkadaş

Onu bıraktım tayyipe sataşırken de havuzlu villası var diye sataşıyodu.. :|
-
evet tükürdüğünü yalamıcaktı cidden o konuda haklılar,
tayyipte dokunulmazlığı kaldırcam diodu
şimdi parti kapatılsa bile dokunulmazlığın kalkmaması için yasa çıkarmaya cebelleşioişte siyaset böyle bişey:)
-
insanın bir havuzla ne gibi bi problemi olabilir ki ya içine girer yüzersin ya uzaktan işersin :D
bu kadar basit...
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------
insanın bir havuzla ne gibi bi problemi olabilir ki ya içine girer yüzersin ya uzaktan işersin :D
bu kadar basit...
------------------------------Oğlum yüzsene
-Olmaz, problem çıkabilir. :D