Havuz Tavsiyesi Acil!!
-
günaydın muritler bugun acilen havuza gitmem lazım arkadaşlarımı götürecem.tavsiyesi olan varsa hemen yazsın fiyatlarıda makul olursa sevinirim
-
eger izmirdeyseniz balçova termal tesislerini tavsiye edebilirim fakat halk günlerinde gitmeyin derim haftaiçleri haftasonuna göre daha uygun oluyor fiyat bakımındanda...
-
fazla kasma tigin aqua dolphin git.22 tl öğrenci haftaiçi.sabah erken saat git kimse yokken yüzebildiğin kadar yüz. sonrada kayaklar acılır zaten onlarda takılırsın.
-
Eger belekteysen Troy diye bi aqua park var. Dolphin Show + Yemek + Havuz kaydırak falan. One Person : 35 TL veya € heralde
-
Nerede ikamet ettiğini yazman gerekmiyor mu? =)
Eğer İstanbul'da oturuyorsan ve makul fiyatlı bir yer arıyorsan, Gaziosmanpaşa'da ki Hamza Yerlikaya Spor Kompleksini öneririm, seans saatlerini telefondan öğrenebilirsin.
0 212 594 66 40 / 594 24 70
-
dünyada süper bir kaçtane havuz biliorm
-
SuADA
Galatasaray Adası(kuruçeşme)
faydalanma ücreti hafta içi 50, hafta sonu 70 YTL.
Tel: (0212) 263 73 33 -
git şişme havuz al :W
-
ohaa ne pahalı sizin orda havuzlar bizim burda 15 TL
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------
ohaa ne pahalı sizin orda havuzlar bizim burda 15 TL
-----------------------------sizin ora nere yau ? istanbulda aqua 20-25 felan oda bodrumun aquapark ı gibi deil çok kaydırak yok
-
ben biliyorum nerde oturduğunu istanbulda arkadaş.
tavsiyemi yukarıda yazdım.hamza yerlikaya sadece yüzmek için arkadaş sanırsam biraz eğlenmek te istiyor :D
Toplam Hit: 3144 Toplam Mesaj: 23