Hay Ben Bu Yeni Msn"Nin :@
-
Ya Hojalar Dün Pc'i Güncelleştirme Yaptı Oto İzin Verdim :S Şimdi Bi Açtım Msn'e Giremiyorum İllaa Yeni Msn Yükliceksiniz :@ En Gıcık Aldığım Şey :@ Ben Eski Msn'mden Memnunum ya Şuna Bi Çare Bulan Yokmu ?
-
Aynı sorun bende var..
-
Konunun Yeri Burası Değil Özür Dilerim O Yüzden Fakat Acil Olduğu İçin Knu Açtım Genel'e Konu Sürekli Güncelde Kalsın Die :S
@west nasıl hallederiz hoja ya :( -
-
Ms nin reshacker a çözüm bulması filan hikaye..:D msnmsgr.exe deki düzenlemeyi yaparken versiyon numaralarını biraz değişik değiştiricez bu kadar basit. 14.0.8089.0726 yaptıgımız zaman sorunsuz oturum açabiliyoruz. http://img685.imageshack.us/img685/7849/msnegze.jpg Resimde gösterildiği yapıp kaydetceksiniz =)
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------
Ms nin reshacker a çözüm bulması filan hikaye..:D msnmsgr.exe deki düzenlemeyi yaparken versiyon numaralarını biraz değişik değiştiricez bu kadar basit. 14.0.8089.0726 yaptıgımız zaman sorunsuz oturum açabiliyoruz. http://img685.imageshack.us/img685/7849/msnegze.jpg Resimde gösterildiği yapıp kaydetceksiniz =)
-----------------------------Saol dostum dediğin gibi yaptım halloldu..
-
surda altta darkfall ın açtıgı konu var oraya bakarsanız daha basit olur
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------hocam senin dediğin yöntem ile msn plus çalışmıyor..
-
DarkFall bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------hocam senin dediğin yöntem ile msn plus çalışmıyor..
-----------------------------msn plus ı da aynı yap olmadıysa 4.81 sürümünü indir plus un ozaman çalışır :)
-
HoLyCat bunu yazdı:
DarkFall bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------msn plus ı da aynı yap olmadıysa 4.81 sürümünü indir plus un ozaman çalışır :)
-----------------------------sağol reshack le hallettim :W
-
kaydedilmio ya kafayı yicem ne alak çakamadım durumu :S