Hayaldi Gerçek Oldu “Bimcell”
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Hayaldi Gerçek Oldu “BİMCell”
Hanginizin hayaliydi lan bu, :)
-----------------------------süper :)
-
ingiltere'de o2 (en kazik sebeke) sebekesini kullanan lycra denen bir hat vardi. Onunla ingiltere'den turkiye'yi sehirler icinden daha ucuza arayabiliyordum. Tuketiciye yarayacaksa ne ala!
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------yeni tanıştığım bi kıza numaramı vermeye utanırım lan...
+hattın neydi canım ? -bimcell + oldu o zaman..
yokmu söyle starbuckscell bahçeli7cell.
hiç olmadı duracell olsun lan ! Bitmeyen enerji :|
-----------------------------:D:D:D hiç güleceğim yoktu :D:D
-
bimcell aveanın tarifelerinin üstününe çıkcağını pek sanmıyorum bugün paket detaylarına baktım hiçde öyle aaa süper fiyatları varmış gidip alıyım dencek türden değil nede olsa avea nın altyapısını kullandığından fiyatlarıda biraz avea belirler ancak 1-2 seneye üye potansiyelini geliştirirse o zaman belki indirimler olur yada işte bimcell i isen bimde %20 indirimli alışveriş yap tarzında bişiler yapabilir :)
-
açsınlar hocalar, biz kullanmayız belki ama rekabet artacağı için fiyatlar belki düşer :D
-
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------açsınlar hocalar, biz kullanmayız belki ama rekabet artacağı için fiyatlar belki düşer :D
-----------------------------Hepsi birden anlaşırda fiyatları artırmazlarsa hiç şaşmam.
-
bim ucuz yollu dandik hizmeti garanti ettiği için bindirim yerine indirim yapar :)
-
Ya bu avea ya laf edenler telefonu telefon gibi kullanıyor yada biz fazla sömürücüyüz telefonu kapamadan akşam edip trcell e pahalı diyoruz, ne hikmetse hiç bir sıkıntım yok, çekmediği yer pek görmedim, arada sırada konuşma kesiliyor fakat yeniden arama yapabildiğimiz için onda da bir sıkıntı yok, ses kalitesi flan diyorlar ben fir fark göremedim, fiyat olarak ciddi fark varken neden avedan başka bir hat kullanayım, bir de ben bazen 2 faturayı bir ödüyorum trcell ve vodafoneda fatura tarihi geçince çatırt diye dışa aramaya kapanıyor, bazen 10 15 gün geç fatura ödediğim oluyor ve aramalara kapanmıyor.
-
alt yapı aveanın online işlemlere tıklayan olmadı heralde :) arkadaş bime cemaat gözüyle bakanlar ucuz fransız deterjanlarını görmüyor heralde piyasaya bim ile sokuyolar her şeyi bunların arkasında cemaat varsaada bimin hisseleri artık öz ve öz bimin değil birine daha söylemiştim bunu tbtden hatta inatlaşmıştı araştırıcam demişti isteyen istediği yere sorsun. cemaati bi şekilde kafalayın yanlış yoldalar ülkere geri dönsünler :D :|