Hayalet Ekran Koruyucu
-
Liquid bunu yazdıMuhammeT bunu yazdı
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08CVRWKL9/ref=ppx_yo_mob_b_track_package_o0_img?ie=UTF8&psc=1
Bugün bu ürünü teslim aldım ve kullanıyorum şuan. Oldukça memnunum. Dokunmatik hassasiyeti oldukça başarılı. Ekran daha canlandı gibi önceki cama göre.
Gerçeğinden daha canlı gösteriyorsa bir yanlışlık vardır :)
Ekran koruyucular genelde sert plastikten üretildiği için zamanla sararıyor. Gerçek camdan üretilenleri var daha pahalıya ama onlarda sararıyor çünkü sonuçta ekrana tutunması için altında yapışkanlı naylon var. O sararıyor bu seferde. Yeni ekran koruyucu takılınca o yüzden göze daha iyi gözüküyor. 5-6 ayda bir ekran koruyucu değiştirmek lazım. N11'de 2 alana 1 bedava tarzı satan satıcılar var. 20-30 liraya 3 tane ekran koruyucu alınıyor. Ben onlardan alıyorum eskiyince söküp hemen yenisi yapıştırıyorum.
mkyb tarafından 23/Şub/21 18:34 tarihinde düzenlenmiştir -
Bir tanıdığın ekranına uyguladım. Görüşlerimi yazayım.
Normal koruyuculardan daha kalın. Koruyuculuk açısından o konuda hoşuma gitti. Ekran parlaklığı full olursa yanlardan bakan görebiliyor fakat buzlu cam arkasından bakıyormuş gibi görüyor. Yani silüet görüyor. Yazılanları okuyamaz. Parlaklığı kısınca ekran komple siyah oluyor yandan bakan için. Otobüste "şizofrene bak kapalı telefona bakıyor" bakışlarıyla karşılaşabilirsiniz. :)
Parmakizi tutsa bile göstermiyor. Uzun süre telefona bakıyorsanız gözleri rahat ettiriyor o en çok hoşuma giden kısmı oldu.
Normal koruyucuya göre çok daha çabuk çiziliyor.
-
2 sene önce sanırım sıfır ayfon 7 almıştım o hevesle avmde gezerken turksel bayisine gidip iyisinden ekran koruyucu taktırdım.
böyle şekili mekilli paketi var içinden lisans kalite kağıdı filan çıktı. yeşilli siyahlı paketi vardı. 120 liraya taktı görevli kız.
neyse telefonu aldım baktım ekran hafif karanlık gibi. ama hoş karizma duruyor.
aha dedim bu metroda tablet kullananlar için yapılmış ekran koruyucunun telefon versiyonu.
kız yanlışlıkla takmış meğer. sağdan soldan ekran kapalı gibi duruyor. hoşuma gitti bir süre öyle kullandım sonra söktüğümmde cam gibi parçalandı. demekki kaliteli birşeydi ki cam gibi kırıldı.
benim hoşuma gitti. hatta ileride telefonların ekranı böyle olsa daha iyi olur. gizlilik gizlilik diyoruz ekranımızı her yerden görüyorlar.
-
Liquid bunu yazdımkyb bunu yazdıLiquid bunu yazdımkyb bunu yazdı
Alma. Ekran kalitesini piç ediyor.
Bilader takmış telefona her seferinde telefon kapalı bu neye bakıyor diyorum :)
Müziğin sesini duymayanlar dans edenleri deli sanırlar.
Müzik olmadan dans eden delidir zaten.
Lan?!??!?
şaka bi yana harbi neye bakıyo lan bu falan olduydum bi arkadaş yanımda telefonuyla ilgilendiğinde. Tuhaf neblim.
Yani baktığım şeylerin de bi önemi yok ki diyicem ama zaten son 3 yıldır falan telefonumun ekranı komple kırık bi alü yapabiliyorum pc başında değilsem.
Bi de telefonu koruyucu camla kullanmak bi bebeği eldivenle sevmek gibi bişiy (neyse annadınız siz onu /s ) bugüne kadar hiç camlı filmli falan kullanamadım. Zaten pis bi huyum vardır koruyucu film kaplı bişey görünce dayanamam sökerim. -
5D, 9H gibi terimler gördüm,
bu rakam ve harfler ne anlama geliyor?
-
Troy'da satılan ekran koruyucuları iPhone için harika güçlü ve kaliteli oluyor. Tavsiye ederim. Araba giderken düşürdüm telefonu :'))
-
5 lira bile maliyeti olmayan şeye 120 lira çok para. Kazıklamışlar. Karton zarfına aldanmayın onları Türkiye'de basıyorlar. Ekranın yandan görülmediği ekran yıllardır var zaten. 😂 Laptoplardaki TFT ekran. Tabi bu eski teknoloji olmasından kaynaklı. Akıllı telefonlar ilk piyasa çıktıklarında hep TFT ekrandı. Sonradan Apple, iPhone 4 ile retina ekran yarışı başlattı. Samsung Super Amoled çıkardı, LG ve HTC IPS çıkardı vs aldı yürüdü.
5D olanlar ekranı komple kaplıyor. Bu cam koruyucular ilk çıktığında ekranın bombeli kısımları kaplamıyordu sonradan çözdüler.
mkyb tarafından 26/Tem/21 12:27 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
5 lira bile maliyeti olmayan şeye 120 lira çok para. Kazıklamışlar. Karton zarfına aldanmayın onları Türkiye'de basıyorlar. Ekranın yandan görülmediği ekran yıllardır var zaten. 😂 Laptoplardaki TFT ekran. Tabi bu eski teknoloji olmasından kaynaklı. Akıllı telefonlar ilk piyasa çıktıklarında hep TFT ekrandı. Sonradan Apple, iPhone 4 ile retina ekran yarışı başlattı. Samsung Super Amoled çıkardı, LG ve HTC IPS çıkardı vs aldı yürüdü.
5D olanlar ekranı komple kaplıyor. Bu cam koruyucular ilk çıktığında ekranın bombeli kısımları kaplamıyordu sonradan çözdüler.
geçenlerde burdaki telefoncuya girdim, iphone 12 ekran koruyucu sordum. aynı markanın bin tane ekran koruyucusu asılı duvarda hepsinin fiyatı yazıyo. samsung vs leri 30 dan satıyo, iphoneları 89 :D
-
Toptan alımda zarf ambalajı olan koruyucular 1 lira falan. Varın gerisini siz düşünün.
Letgo gibi servislerin artması ikinci el telefon satan esnafı aksesuar ve kaçak Xiaomi işine yönlendirdi. İkinci el telefonda güzel kar var fakat ama millet artık Letgo'dan satmayı tercih ediyor. Birde telefonu sattın telefonda bir sorun çıkarsa sonradan gelip başına atıyor adam bunu değiştir diye. Aksesuar işi temiz iş. Al gülüm ver gülüm. Sonradan müşteri ile polemiğe girmiyorlar.
Benim burada ekran koruyucuda, kılıfta 20 lira. Adamın dükkanında en duyulmamış modelin bile kılıfı var. Herif para basıyor. Sürümden kazanıyor. 1 liralık şeye 20 lira bile çok ama ya neyse.
90 liraya bir tane satacağına 20 liraya 5 tane satar 10 lira karı olur. Müşteri 90 liraya yog ammina diye tepki verir ama 20 liraya laf etmez.
mkyb tarafından 26/Tem/21 14:31 tarihinde düzenlenmiştir