Hayaletler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    http://www.youtube.com/watch?v=ENsu6gdnfF0&feature=TopRated&page=1&t=t&f=b

güzel bi video beyaz olan hayaletler fake gibi duruyo bende eskiden fake sanıyodum ama bi arkadasın mezarlıkta cekilmis(harabe gibi bi yer antik) fotonun arkasında öyle bisey yakaladık sora büyüttük harbi beyaz duman gibi bi adam gördük. Sora bende bunlara inanmaya basladım :P

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    : )) izlettirdiğin video çok saçma,gölge olması için somut madde olması şart ama hayalet denilen varlık da gölge olabiliyor o zaman somut bir maddedir,ama ben elle tutamıyorsam o zaman böyle birşey imakansızdır.

Kuran da hayalet diye bir kavram yok,hem şunu söyle hayalet nedir?yani cin midir,insan ruhumudur... nedir
    Ayrıca bilim hayalet diye birşeyi kabul etmez,insanın beyni herşeyi görmeye kadir değildir,beynin %1-2 lik kısmını kullandığımız için sadece bize verilen aralıktaki görüntüleri ve sesleri algılayabiliriz,beynimiz dışındaki varlıkları kavramamız olanaksızdır

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    http://www.youtube.com/watch?v=TPxsnPR01KE&search=ghost%20sighting%20mysterious%20scary%20wired%20spooky

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    yaow ben hic inanmazdım o foto sarstı beni :))

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    yukardaki video cok güzel tavsiye ederim thanxxx for kelv1n yalnız seste bi sorun var ya sonuna kadar actım anca geldi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    videoları izleyince neden olmasındiyede düşünmedim diil. çünkü insanın göremediği bazı olayları fotoğraf makinası ve kameralar algılayabiliyo

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    bak hayalet video çektirmiş hatıra kalsın diye LŞASKFLŞASJK
    http://www.youtube.com/watch?v=bo2kPPTEuGI&search=ghost%20sighting%20mysterious%20scary%20wired%20spooky

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    :)) o zaman kameralar bitleri,pireleri de görmesi gerekir,onun için mikroskop gerek ama :)

Ya bakın hayalet nedir diyorum,kimse cvp vermedi.O gördüğünüz veya inandığını cisim nedir,onun dünyadaki yeri,değeri nedir?

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    yorum yapma kıvanch :P millet izlesin :PP çok güzel bir video :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    bana kalırsa hayalet tamamen insan oğlunun hayal gücünün ürünü arkadaslar,ertan'ında dediği gibi evrenin her olayını her şifresini her bilinmezini içinde barındıran yüce kitabımız'da bile adı geçmeyen bu cisimlerin varlığının tek temeli insanın hayal gücü...
    Işık oyunlarıyla bir çok şey yapılıyor zamanımızda bunu herkes biliyor,peki gördüğünü idda edenler ne olacak diyorsanız?

Bence onlarında geçmişlerini bir araştırın,byüük olasılıkla psikolojik sorunarı olanlar çıkacaktır...

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    Ceza sen simdi bana delimi diyon :P Neyse yaow ama o fottaki yüz harbi vardı ya bide cocukla birlikte gördük fottaki o seyi yani cocuk bizi kandırmıs olamazda ne bileyim kuranda yazmıyosa yoktur heralde.

Toplam Hit: 1629 Toplam Mesaj: 14